İnsanlar otobüse nasıl binecek?

Gebze 13.06.2020 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İnsanlar otobüse nasıl binecek?

Gebze’de birçok otobüs durağı önü araçlar tarafından kapatılmış durumda. Yolcuların rahat şekilde binip, inmesi adına araç park etmenin yasak olduğu otobüs durakları, çoğunlukla araçlarla park ediliyor. Yaşlı, engelli ve diğer vatandaşların gün içinde sıklıkla kullandığı otobüs duraklarının önlerine araç park edilmesine vatandaşlar büyük tepki göstererek, yetkilileri göreve çağırıyor. BAŞKA PARK YERİ YOK MUDUR? Gebzeli vatandaşlar, yaşlılar ve engelliler yaşam hakkına sahip değil mi? Bir otobüs durağının önüne birçok araç park edilince, bu insanlar otobüse nasıl binecek? Park edilmiş araçların üzerinden mi atlayacaklar? Otobüs şoförleri park nedeniyle durakta bekleyen yolcuyu göremiyor, bu bir anlamda kaza sebebi. 2020 yılındayız, kurallar belliyken, durak önlerine araç park etmenin mantığı nedir? Yetkilileri acilen göreve çağırıyoruz” ifadesini kullandılar. 

Gebze’de birçok otobüs durağı önü araçlar tarafından kapatılmış durumda. Yolcuların rahat şekilde binip, inmesi adına araç park etmenin yasak olduğu otobüs durakları, çoğunlukla araçlarla park ediliyor. Yaşlı, engelli ve diğer vatandaşların gün içinde sıklıkla kullandığı otobüs duraklarının önlerine araç park edilmesine vatandaşlar büyük tepki göstererek, yetkilileri göreve çağırıyor.

BAŞKA PARK YERİ YOK MUDUR?

Gebzeli vatandaşlar, yaşlılar ve engelliler yaşam hakkına sahip değil mi? Bir otobüs durağının önüne birçok araç park edilince, bu insanlar otobüse nasıl binecek? Park edilmiş araçların üzerinden mi atlayacaklar? Otobüs şoförleri park nedeniyle durakta bekleyen yolcuyu göremiyor, bu bir anlamda kaza sebebi. 2020 yılındayız, kurallar belliyken, durak önlerine araç park etmenin mantığı nedir? Yetkilileri acilen göreve çağırıyoruz” ifadesini kullandılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.