19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Orta Dünya hayranları Darıca’ya!

Darıca 14.06.2020 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Orta Dünya hayranları Darıca’ya!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmalarını tamamladığı Darıca Millet Bahçesi’ndeki hobbit evleri orta dünya hayranlarını bekliyor.  Millet Bahçesine ayrı bir hava katan Hobbit evleri 1 Haziran normalleşme süreci ile ziyaretçilerine kapılarını açtı. Maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyan ziyaretçilerini ağırlayan Darıca Millet bahçesindeki hobbit evleri orta dünya hayranlarını bekliyor. Daha önce Kocaeli Ormanya’da yapılan Hobbit evleri Kocaeli dahil Marmara Bölgesi’ndeki tüm şehirlere hitap etmiş, Türkiye’nin birçok yerinden ziyaretçi akınına uğramıştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmalarını tamamladığı Darıca Millet Bahçesi’ndeki hobbit evleri orta dünya hayranlarını bekliyor. 
Millet Bahçesine ayrı bir hava katan Hobbit evleri 1 Haziran normalleşme süreci ile ziyaretçilerine kapılarını açtı. Maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyan ziyaretçilerini ağırlayan Darıca Millet bahçesindeki hobbit evleri orta dünya hayranlarını bekliyor. Daha önce Kocaeli Ormanya’da yapılan Hobbit evleri Kocaeli dahil Marmara Bölgesi’ndeki tüm şehirlere hitap etmiş, Türkiye’nin birçok yerinden ziyaretçi akınına uğramıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.