Şehitlerin isimleri Kocaeli’de yaşayacak

Kocaeli 14.06.2020 - 14:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şehitlerin isimleri Kocaeli’de yaşayacak

Şehitlerin isimleri Kocaeli’de yaşayacak Koronavirüs nedeniyle iki aydır ara verilen meclis toplantılarına Büyükşehir Belediyesi perşembe günü başlıyor. Önemli gündem maddelerinin yer alacağı mecliste aynı zamanda PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Şehit Tahsin Sarıtosun'un isiminlerinin yaşatılması da konuşulup karar verilecek. Mart ayından beri ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyeleri bu aya kadar meclis toplantılarına ara vermişti. Büyükşehir Belediyesi, 22 Nisan tarihinde önemli konular için olağanüstü mecliste bir araya gelmişti. Şimdi ise kontrollü sosyal hayata dönüş başladı. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 3 ayın ardından Haziran ayı meclis toplantısını yapacak. Meclis, 18 Haziran Perşembe günü saat 15.00’te Kocaeli Kongre Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlığında gerçekleşecek. MECLİSTE GÖRÜŞÜLECEK Önemli gündem maddelerinin görüşüleceği mecliste, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın, Çayırova İlçesi, Çayırova Mahallesi, Ali Haydar Efendi Caddesi üzerinde bulunan yaya üst geçidine, Trabzon’un Maçka ilçesinde,  3 yıl önce PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül’ün isminin verilmesi ile ilgili teklifi mecliste görüşülecek. DARICA DA VAR Ayrıca, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın Darıca İlçesi, Sokullu Caddesi isminin, Şehit Tahsin Sarıtosun Caddesi olarak değiştirilmesi ile ilgili teklifi de görüşülecek. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın, Kartepe İlçesi, Eşme Mahallesi, 143 Ada 86 No’lu parselin önünden geçen 1.İsimsiz Sokağa ''Yüksektepe Sokak'', isminin verilmesi, 2.isimsiz sokağa da "Güzelce Sokak'' isminin verilmesi ile ilgili teklifi sunulacak.

Şehitlerin isimleri Kocaeli’de yaşayacak
Koronavirüs nedeniyle iki aydır ara verilen meclis toplantılarına Büyükşehir Belediyesi perşembe günü başlıyor. Önemli gündem maddelerinin yer alacağı mecliste aynı zamanda PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Şehit Tahsin Sarıtosun'un isiminlerinin yaşatılması da konuşulup karar verilecek.
Mart ayından beri ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyeleri bu aya kadar meclis toplantılarına ara vermişti. Büyükşehir Belediyesi, 22 Nisan tarihinde önemli konular için olağanüstü mecliste bir araya gelmişti. Şimdi ise kontrollü sosyal hayata dönüş başladı. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 3 ayın ardından Haziran ayı meclis toplantısını yapacak. Meclis, 18 Haziran Perşembe günü saat 15.00’te Kocaeli Kongre Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlığında gerçekleşecek.


MECLİSTE GÖRÜŞÜLECEK
Önemli gündem maddelerinin görüşüleceği mecliste, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın, Çayırova İlçesi, Çayırova Mahallesi, Ali Haydar Efendi Caddesi üzerinde bulunan yaya üst geçidine, Trabzon’un Maçka ilçesinde,  3 yıl önce PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül’ün isminin verilmesi ile ilgili teklifi mecliste görüşülecek.


DARICA DA VAR
Ayrıca, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın Darıca İlçesi, Sokullu Caddesi isminin, Şehit Tahsin Sarıtosun Caddesi olarak değiştirilmesi ile ilgili teklifi de görüşülecek. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın, Kartepe İlçesi, Eşme Mahallesi, 143 Ada 86 No’lu parselin önünden geçen 1.İsimsiz Sokağa ''Yüksektepe Sokak'', isminin verilmesi, 2.isimsiz sokağa da "Güzelce Sokak'' isminin verilmesi ile ilgili teklifi sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.