Gebze Sosyete Pazarı açıldı

Gebze 15.06.2020 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Sosyete Pazarı açıldı

Gebze Mobilyacılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ayaydın, basın mensuplarını konuk etti. Ayaydın, “Her zaman önce hizmet anlayışını benimsedik. Para değil hizmeti tercih ettik. Bu kapsamda şimdi de Gebze Marmara Sosyete Pazarını açtık. Burada kaliteli ürünler uygun fiyatlarla vatandaşımızla olacak” dedi. KALİTELİ MARKALAR UYGUN FİYATA Gebze Mobilyacılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ayaydın, gazetecileri ağırladı. Ayaydın, yeni açılan Gebze Marmara Sosyete Pazarı hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. Ayaydın, “Gebze’ye Mobilyacılar Çarşısı olarak uzun zamandır hizmet ediyoruz. Önce hizmet felsefesiyle çaba harcıyoruz. Şimdi de Gebze Marmara Sosyete Pazarını sizlerle buluşturduk. Burada pek çok marka uygun fiyata vatandaşımızla olacak. Kaliteli markalar, uygun fiyatlarla burada satılıyor” ifadesini kullandı. SALGINA KARŞI ÖNLEMLERİ ALDIK Ayaydın sözlerinin devamında “10 gündür faaliyetteyiz. Ocak ayında açılış yapacaktık ancak dünyayı etkisi altına alan bir salgın süreci yaşadık. Burada bunu ifade edeyim, Gebze Mobilyacılar Çarşısında ve Gebze Marmara Sosyete Pazarında tüm dezenfekten çalışmaları yapılıyor ve yapılmaya devam ediyor. Müşterilerimizin maske ihtiyaçları karşılanıyor, ateşleri ölçülüyor, sosyal mesafeye dikkat ediliyor. Elbette para kazanmayı amaçlıyoruz ancak hayatta insan sağlığından daha önemli bir şey yok” dedi. GAZETECİLERİ MAĞAZADA GEZDİRDİ Kar maliyetini aza çekerek birçok markayı uygun fiyatlarla sattıklarını söyleyen Gebze Mobilyacılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Ayaydın “Gebze’ye hizmet etmek amacındayız, derdimiz bu. Burada 7’den 70’e ürünler halkımızın karşısında. Ürünler piyasa koşullarına göre uygun rakamlara satılıyor. Vatandaşların memnuniyeti her şeyin üstünde, inşallah hayırlı ve güzel hizmetler yapmak nasip olur” şeklinde konuştu. Ayaydın toplantı sonrasında gazetecileri Gebze Marmara Sosyete Pazarında gezdirdi.  

Gebze Mobilyacılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ayaydın, basın mensuplarını konuk etti. Ayaydın, “Her zaman önce hizmet anlayışını benimsedik. Para değil hizmeti tercih ettik. Bu kapsamda şimdi de Gebze Marmara Sosyete Pazarını açtık. Burada kaliteli ürünler uygun fiyatlarla vatandaşımızla olacak” dedi.

KALİTELİ MARKALAR UYGUN FİYATA

Gebze Mobilyacılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ayaydın, gazetecileri ağırladı. Ayaydın, yeni açılan Gebze Marmara Sosyete Pazarı hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. Ayaydın, “Gebze’ye Mobilyacılar Çarşısı olarak uzun zamandır hizmet ediyoruz. Önce hizmet felsefesiyle çaba harcıyoruz. Şimdi de Gebze Marmara Sosyete Pazarını sizlerle buluşturduk. Burada pek çok marka uygun fiyata vatandaşımızla olacak. Kaliteli markalar, uygun fiyatlarla burada satılıyor” ifadesini kullandı.

SALGINA KARŞI ÖNLEMLERİ ALDIK

Ayaydın sözlerinin devamında “10 gündür faaliyetteyiz. Ocak ayında açılış yapacaktık ancak dünyayı etkisi altına alan bir salgın süreci yaşadık. Burada bunu ifade edeyim, Gebze Mobilyacılar Çarşısında ve Gebze Marmara Sosyete Pazarında tüm dezenfekten çalışmaları yapılıyor ve yapılmaya devam ediyor. Müşterilerimizin maske ihtiyaçları karşılanıyor, ateşleri ölçülüyor, sosyal mesafeye dikkat ediliyor. Elbette para kazanmayı amaçlıyoruz ancak hayatta insan sağlığından daha önemli bir şey yok” dedi.

GAZETECİLERİ MAĞAZADA GEZDİRDİ

Kar maliyetini aza çekerek birçok markayı uygun fiyatlarla sattıklarını söyleyen Gebze Mobilyacılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Ayaydın “Gebze’ye hizmet etmek amacındayız, derdimiz bu. Burada 7’den 70’e ürünler halkımızın karşısında. Ürünler piyasa koşullarına göre uygun rakamlara satılıyor. Vatandaşların memnuniyeti her şeyin üstünde, inşallah hayırlı ve güzel hizmetler yapmak nasip olur” şeklinde konuştu. Ayaydın toplantı sonrasında gazetecileri Gebze Marmara Sosyete Pazarında gezdirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.