5 günde vakalar iki katına çıktı

Darıca 15.06.2020 - 14:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

5 günde vakalar iki katına çıktı

Sadece 5 günde, Darıca’da riskli bölgelerin risk alanı genişlerken, düşük riskli bölgeler ise kırmızı renge boyanarak alarm vermeye başladı! Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasına göre korana virüs vakaları sadece 5 günde Darıca’da resmen sıçrayış yaşadı. Darıca’da riskli bölgelerin risk alanı genişlerken, düşük riskli bölgeler ise kırmızı renge boyanarak alarm vermeye başladı. 5 GÜNDE İKİ KATINA ÇIKTI Hayat Eve Sığar isimli uygulamaya göre korona virüs yoğunluk haritasında 10 Haziran’da Darıca’da en riskli bölge Bayramoğlu Mahallesi’nin girişiydi. Aradan geçen 5 günde Bayramoğlu Mahalle girişi birinciliğini korusa da risk artmış görünüyor. 10 Haziran’da Atatürk Caddesi’nin girişinde bulunan yoğunluk, bugün caddenin diğer kısmına da sıçrayarak riskli bölge kategorisine geçiş yapmış. Darıca Merkez’de ise çok riskli bölge yoğunluğu iki katına çıkarak sadece 5 günde vaka artışını gözler önüne sermiş oldu.

Sadece 5 günde, Darıca’da riskli bölgelerin risk alanı genişlerken, düşük riskli bölgeler ise kırmızı renge boyanarak alarm vermeye başladı!

Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasına göre korana virüs vakaları sadece 5 günde Darıca’da resmen sıçrayış yaşadı. Darıca’da riskli bölgelerin risk alanı genişlerken, düşük riskli bölgeler ise kırmızı renge boyanarak alarm vermeye başladı.

5 GÜNDE İKİ KATINA ÇIKTI

Hayat Eve Sığar isimli uygulamaya göre korona virüs yoğunluk haritasında 10 Haziran’da Darıca’da en riskli bölge Bayramoğlu Mahallesi’nin girişiydi. Aradan geçen 5 günde Bayramoğlu Mahalle girişi birinciliğini korusa da risk artmış görünüyor. 10 Haziran’da Atatürk Caddesi’nin girişinde bulunan yoğunluk, bugün caddenin diğer kısmına da sıçrayarak riskli bölge kategorisine geçiş yapmış. Darıca Merkez’de ise çok riskli bölge yoğunluğu iki katına çıkarak sadece 5 günde vaka artışını gözler önüne sermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.