Yıldırım’dan Pimtaş’a ziyaret

Gebze 15.06.2020 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım’dan Pimtaş’a ziyaret

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Koordinatörü Abbas Sır Pimtaş Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz’ı ziyaret etti. Pimtaş Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz’ı, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Koordinatörü Abbas Sır ziyaret etti. Ziyarette Yıldırım, “Sanayicilerimizin her zaman destekçisiyiz. Sizler ekonomimize can veren sanayilersiniz. Her zaman medya olarak destekçiniz olacağız” dedi. BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ ADIM Yıldırım’ın ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Tahmaz, “Yerel gazetelerin etkisi son 5-6 yıldır çok fazla. Nihat beye yeni işinde ve ortaklığında başarılar dilerim. Gazetecilik biraz siyasetle alakalı bir iş. Burası hareketli bir bölge ve etkileşim çok fazla. Bölge için bu ortaklık önemli bir adım. GEBZE TÜRKİYE’YE HİTAP EDİYOR Gebze Türkiye’ye hitap eden bir bölge. Herkes Gebze’yi takip ediyor. Burası can alıcı bir bölge. Burası Türkiye’nin sesi. Gebze, bilmeyenler için sadece bir ilçe olarak gözüküyor. Aslında öyle değil. Gebze’de sanayinin ufak bir kımıldaması Türkiye’ye örnek oluyor. GEBZE BİZİM İÇİN MİSYON Bizim personelimiz burada. Her şeyimiz Gebze’de. Bize yıllarca ana binamızı neden İstanbul’a taşımadığımızı sordular. Bizim için yerel her zaman önemli olmuştur. Ticari menfaatten ziyade misyon olarak 50 yıldır Gebze’deyiz. İçimizde Gebze’yi destekleme uhdesi var. Aslında Gebze’de ticari nir yapımız yok. İşlerimiz yurtdışı ve Türkiye geneli iş yapıyoruz ama Gebze’de olmak bizim için mutluluk. Üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Ziyarette Yıldırım Tahmaz’a hediyesini de takdim etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Koordinatörü Abbas Sır Pimtaş Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz’ı ziyaret etti.

Pimtaş Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz’ı, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Koordinatörü Abbas Sır ziyaret etti. Ziyarette Yıldırım, “Sanayicilerimizin her zaman destekçisiyiz. Sizler ekonomimize can veren sanayilersiniz. Her zaman medya olarak destekçiniz olacağız” dedi.

BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Yıldırım’ın ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Tahmaz, “Yerel gazetelerin etkisi son 5-6 yıldır çok fazla. Nihat beye yeni işinde ve ortaklığında başarılar dilerim. Gazetecilik biraz siyasetle alakalı bir iş. Burası hareketli bir bölge ve etkileşim çok fazla. Bölge için bu ortaklık önemli bir adım.

GEBZE TÜRKİYE’YE HİTAP EDİYOR

Gebze Türkiye’ye hitap eden bir bölge. Herkes Gebze’yi takip ediyor. Burası can alıcı bir bölge. Burası Türkiye’nin sesi. Gebze, bilmeyenler için sadece bir ilçe olarak gözüküyor. Aslında öyle değil. Gebze’de sanayinin ufak bir kımıldaması Türkiye’ye örnek oluyor.

GEBZE BİZİM İÇİN MİSYON

Bizim personelimiz burada. Her şeyimiz Gebze’de. Bize yıllarca ana binamızı neden İstanbul’a taşımadığımızı sordular. Bizim için yerel her zaman önemli olmuştur. Ticari menfaatten ziyade misyon olarak 50 yıldır Gebze’deyiz. İçimizde Gebze’yi destekleme uhdesi var. Aslında Gebze’de ticari nir yapımız yok. İşlerimiz yurtdışı ve Türkiye geneli iş yapıyoruz ama Gebze’de olmak bizim için mutluluk. Üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Ziyarette Yıldırım Tahmaz’a hediyesini de takdim etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.