Tehlikenin farkında değiliz

Gebze 15.06.2020 - 19:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tehlikenin farkında değiliz

Kovid 19 salgınında ne yazık ki son açıklanan rakamlar pek iyi değil. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve yetkililer, rehavet konusunda vatandaşı defalarca uyarırken belki de yeni normalleşmeye geçiş beklenilenden daha hızlı oldu. Salgını tamamen atlattık duygusuyla hareket eden bazı vatandaşlar ileride yaşayacağımız sıkıntılardan bir haber. BU GİDİŞAT İYİ DEĞİL Hafta sonunda Eskihisara akın eden vatandaşların bir kısmı salgın konusunda oldukça rahat görüntüler verdi. Maskesiz gezen, piknik yapan, yakın mesafede sosyal mesafe kuralını ihlal eden pek çok görüntüye şahit olduk. Yeni normalleşmeyi yanlış anlayan bazı vatandaşlar, ileride yeniden evlere kapanma tehlikesini yakından hissedebilir. Zira bu gidiş pek iyiye giden bir gidiş değil. Bizden uyarması.

Kovid 19 salgınında ne yazık ki son açıklanan rakamlar pek iyi değil. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve yetkililer, rehavet konusunda vatandaşı defalarca uyarırken belki de yeni normalleşmeye geçiş beklenilenden daha hızlı oldu. Salgını tamamen atlattık duygusuyla hareket eden bazı vatandaşlar ileride yaşayacağımız sıkıntılardan bir haber.

BU GİDİŞAT İYİ DEĞİL

Hafta sonunda Eskihisara akın eden vatandaşların bir kısmı salgın konusunda oldukça rahat görüntüler verdi. Maskesiz gezen, piknik yapan, yakın mesafede sosyal mesafe kuralını ihlal eden pek çok görüntüye şahit olduk. Yeni normalleşmeyi yanlış anlayan bazı vatandaşlar, ileride yeniden evlere kapanma tehlikesini yakından hissedebilir. Zira bu gidiş pek iyiye giden bir gidiş değil. Bizden uyarması.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.