19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldırım’a aile sürprizi

Gebze 16.06.2020 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım’a aile sürprizi

Medya sektörüne adım atan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a aile ziyareti. Yıldırım ailesinin fertleri, Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başkan Yıldırım’ın eşi, çocukları, damadı, gelini ve torunu yer alırken, Yıldırım ailesi Ümit Medya çalışanları ile tanışarak başarı temennilerini ilettiler. Ziyarette konuşma yapan Nihat Yıldırım’ın oğlu ve aynı zamanda Kuveyt Türk Bankası Esenyalı Şube Müdürü Ufuk Yıldırım, “Aile büyüğümüz, babamızı yeni iş yerinde ziyaret ettik. Adım attığı ve hedeflediği her işte başarıya ulaşmış biri olan babama, kıymetli abim ve aynı zamanda ortağımız Abbas Bey’e ve onun nezdindeki çalışan arkadaşlara başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Yıldırım ailesi, Nihat Yıldırım’ın oğlu ve aynı zamanda gazetemiz spor muhabiri Ümit Yıldırım’ı da ziyaret ederek başarılar diledi.

Medya sektörüne adım atan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a aile ziyareti. Yıldırım ailesinin fertleri, Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başkan Yıldırım’ın eşi, çocukları, damadı, gelini ve torunu yer alırken, Yıldırım ailesi Ümit Medya çalışanları ile tanışarak başarı temennilerini ilettiler. Ziyarette konuşma yapan Nihat Yıldırım’ın oğlu ve aynı zamanda Kuveyt Türk Bankası Esenyalı Şube Müdürü Ufuk Yıldırım, “Aile büyüğümüz, babamızı yeni iş yerinde ziyaret ettik. Adım attığı ve hedeflediği her işte başarıya ulaşmış biri olan babama, kıymetli abim ve aynı zamanda ortağımız Abbas Bey’e ve onun nezdindeki çalışan arkadaşlara başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yıldırım ailesi, Nihat Yıldırım’ın oğlu ve aynı zamanda gazetemiz spor muhabiri Ümit Yıldırım’ı da ziyaret ederek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.