İşçilerin talepleri kabul edildi

Gebze 16.06.2020 - 16:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşçilerin talepleri kabul edildi

Gebze’de Petrol-İş Sendikasının örgütlü olduğu Novares’te işçilerin talepleri kabul edildi. Gebze’de Petrol-İş Sendikasının örgütlü olduğu Novares’te dinlenme alanlarından sosyal haklara kadar yönetim tarafından verilen sözlerin tutulmaması üzerine eylem başlatan işçilerin talepleri kabul edildi. Novares işçileri, çay ocağı ve diğer sosyal alanların işçi sayısına göre büyütülmesi, tuvalet ve lavaboların sayının artırılması, sendika odasının ikinci kattan fabrika girişine alınması, yılda bir verilen havlu ve yazlık kıyafetlerin yine verilmesi, yemek menüsünün kendileri tarafından belirlenmesi, promosyonların ödenmesi taleplerine ilişkin yönetimin verdiği sözleri yerine getirmemesi üzerine eyleme başlamıştı. İŞÇİLERİN TALEPLERİ KABUL EDİLDİ Dün yapılan görüşmede işçilerin talepleri kabul edildi. Aynı zamanda sözleşme döneminde olduklarını belirten işçiler, “Promosyonlar sözleşme sürecinde anlaşması yapılıp dağıtılmazsa, sözleşme içerisinde ek protokol yapılacak, sözleşme imzalanmadan talep edeceğiz. Bir miktar yazıp patrondan talep edeceğiz. Bu yerine getirilmediği durumda grev ve sözleşmenin imzalanmaması nedeni sayılacak. İmza altına aldık” dedi.

Gebze’de Petrol-İş Sendikasının örgütlü olduğu Novares’te işçilerin talepleri kabul edildi.

Gebze’de Petrol-İş Sendikasının örgütlü olduğu Novares’te dinlenme alanlarından sosyal haklara kadar yönetim tarafından verilen sözlerin tutulmaması üzerine eylem başlatan işçilerin talepleri kabul edildi. Novares işçileri, çay ocağı ve diğer sosyal alanların işçi sayısına göre büyütülmesi, tuvalet ve lavaboların sayının artırılması, sendika odasının ikinci kattan fabrika girişine alınması, yılda bir verilen havlu ve yazlık kıyafetlerin yine verilmesi, yemek menüsünün kendileri tarafından belirlenmesi, promosyonların ödenmesi taleplerine ilişkin yönetimin verdiği sözleri yerine getirmemesi üzerine eyleme başlamıştı.

İŞÇİLERİN TALEPLERİ KABUL EDİLDİ

Dün yapılan görüşmede işçilerin talepleri kabul edildi. Aynı zamanda sözleşme döneminde olduklarını belirten işçiler, “Promosyonlar sözleşme sürecinde anlaşması yapılıp dağıtılmazsa, sözleşme içerisinde ek protokol yapılacak, sözleşme imzalanmadan talep edeceğiz. Bir miktar yazıp patrondan talep edeceğiz. Bu yerine getirilmediği durumda grev ve sözleşmenin imzalanmaması nedeni sayılacak. İmza altına aldık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.