Büyükşehirden o isme ihale yasağı

Kocaeli 18.06.2020 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehirden o isme ihale yasağı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün aldığı yasaklama kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, bir kişinin Büyükşehir Belediyesinin ihalelerine girmesi yasaklandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Zekai Demirci’nin ihalelere girmesi 6 ay yasaklandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Müdürlüğü Resmi Gazetede kararı resmen duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün aldığı yasaklama kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, bir kişinin Büyükşehir Belediyesinin ihalelerine girmesi yasaklandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Zekai Demirci’nin ihalelere girmesi 6 ay yasaklandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Müdürlüğü Resmi Gazetede kararı resmen duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.