‘Evde hayatta kal’

Gebze 18.06.2020 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Evde hayatta kal’

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, kitap kampanyası başlattı. Daha önce de başlattığı kitap kampanyaları ile mahallelinin gönlüne giren Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, şimdi de vatandaşların sağlıkları için evde kitap okumaları konusunda uyarıda bulundu. Muhtarlıkta bulunan kitaplıktan ücretsiz kitap alabileceklerini belirten Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, “Sevgili Gebzeliler, evde kalmak hem bizim hayatımızı kurtarır, hem de başkalarının hayatını kurtarır. Mecbur kalmadıkça lütfen sokaklara çıkarak, hem kendimizin, hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmayalım. Evde kaldığınız için canınız mı sıkılıyor. Hemen Arapçeşme Mahallesi muhtarlığına uğrayın. Kütüphanemizden, İstediğiniz kitabı ücretsiz olarak alın, okuduğunuzda yenisiyle değiştirin. Evinizde okumadığınız kitaplarınız varsa, bir başkalarının da faydalanmasını istiyorsanız onları da kütüphanemize bırakabilirsiniz. Detaylı bilgi için 0532 680 1420” dedi.

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, kitap kampanyası başlattı.

Daha önce de başlattığı kitap kampanyaları ile mahallelinin gönlüne giren Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, şimdi de vatandaşların sağlıkları için evde kitap okumaları konusunda uyarıda bulundu. Muhtarlıkta bulunan kitaplıktan ücretsiz kitap alabileceklerini belirten Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, “Sevgili Gebzeliler, evde kalmak hem bizim hayatımızı kurtarır, hem de başkalarının hayatını kurtarır. Mecbur kalmadıkça lütfen sokaklara çıkarak, hem kendimizin, hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmayalım. Evde kaldığınız için canınız mı sıkılıyor. Hemen Arapçeşme Mahallesi muhtarlığına uğrayın. Kütüphanemizden, İstediğiniz kitabı ücretsiz olarak alın, okuduğunuzda yenisiyle değiştirin. Evinizde okumadığınız kitaplarınız varsa, bir başkalarının da faydalanmasını istiyorsanız onları da kütüphanemize bırakabilirsiniz. Detaylı bilgi için 0532 680 1420” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.