KÜTÜPHANELER

Gebze Bölgesi Koronavirüste İlk 3’te

Gebze 19.06.2020 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Bölgesi Koronavirüste İlk 3’te

En fazla vaka olan ilçeleri açıklayan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney “İlk sırada Gebze var. Gebze’yi sırasıyla Darıca, İzmit, Körfez, Dilovası ve Körfez takip ediyor” dedi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Kocaeli’de vaka sayısının artmaya başladığını açıklamasının ardından gözler İl Sağlık Müdürlüğü'ne çevrildi. Konu ile ilgili bilgi veren İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, vakaların artış gösterdiği ilçeleri açıkladı. Sırasıyla Gebze, Darıca, İzmit, Körfez, Dilovası, Gölcük ilçelerinde artış yaşandığını söyleyen Ergüney, “Bayramdan bu yana ilçelerimizde yüzde 50 oranında vaka artışı var. Gebze, Darıca, İzmit, Körfez, Dilovası ve Gölcük dışında diğer ilçelerimizde ise günlük 1 ya da 2 vaka çıkıyor. Koronavirüs ile mücadelede normalleşme dönemine geçilmesi ile birlikte vaka sayıları da artmaya başladı. İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, vaka sayıları artan ilçeleri sırasıyla açıkladı. Bayramdan sonra ilçelerde artışın yüzde 50 civarında olduğunu ifade eden Ergüney, denetimleri sıklaştıracaklarını belirtti. Dr. Ergüney; Kocaeli, SEKA, Gebze Devlet Hastanesi ile Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi dışında üniversite, özel ve kamu hastanelerinin tamamının pandemi hastanesi olmaktan çıkarıldığını kaydetti.  

En fazla vaka olan ilçeleri açıklayan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney “İlk sırada Gebze var. Gebze’yi sırasıyla Darıca, İzmit, Körfez, Dilovası ve Körfez takip ediyor” dedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Kocaeli’de vaka sayısının artmaya başladığını açıklamasının ardından gözler İl Sağlık Müdürlüğü'ne çevrildi. Konu ile ilgili bilgi veren İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, vakaların artış gösterdiği ilçeleri açıkladı. Sırasıyla Gebze, Darıca, İzmit, Körfez, Dilovası, Gölcük ilçelerinde artış yaşandığını söyleyen Ergüney, “Bayramdan bu yana ilçelerimizde yüzde 50 oranında vaka artışı var. Gebze, Darıca, İzmit, Körfez, Dilovası ve Gölcük dışında diğer ilçelerimizde ise günlük 1 ya da 2 vaka çıkıyor. Koronavirüs ile mücadelede normalleşme dönemine geçilmesi ile birlikte vaka sayıları da artmaya başladı. İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, vaka sayıları artan ilçeleri sırasıyla açıkladı. Bayramdan sonra ilçelerde artışın yüzde 50 civarında olduğunu ifade eden Ergüney, denetimleri sıklaştıracaklarını belirtti. Dr. Ergüney; Kocaeli, SEKA, Gebze Devlet Hastanesi ile Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi dışında üniversite, özel ve kamu hastanelerinin tamamının pandemi hastanesi olmaktan çıkarıldığını kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.