KÜTÜPHANELER

Akbulut, “Yıldırım varsa başarı vardır”

Gebze 19.06.2020 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akbulut, “Yıldırım varsa başarı vardır”

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve ilçe yöneticileri Bekir Dursun ve Saim Karakaya gazetemizi ziyaret etti. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ile bir araya gelen Başkan Akbulut, gazetemize açıklamalarda bulundu. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ile senelere dayanan bir dostlukları olduğunu kaydedip “Refah Partisi döneminde Nihat Bey ile birlikte çalıştık. Kendisinin Dilovası aday adaylığı da beni memnun etmişti. Kısmet değilmiş. Nihat Bey olduğu yere değer katan bir insan. Çalışkan, gayretli ve doğru bir karakter, gittiği her yerde başarı sağlar. Basın camiasındaki yeni yolunda kendisine başarılar diliyorum. Bu yolda da başarılı olacaktır” dedi. “KIYMETLİ BAŞKAN’A TEŞEKKÜRLER” Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, “Kıymetli başkanımız Osman Akbulut beye ve ekibine şahsım ve ekibim adına teşekkürlerimi sunuyor, bu nazik ziyaretinden ve güzel sözlerinden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum” şeklinde konuşarak Başkan Akbulut ve ekibine başarı dileklerini sundu.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve ilçe yöneticileri Bekir Dursun ve Saim Karakaya gazetemizi ziyaret etti. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ile bir araya gelen Başkan Akbulut, gazetemize açıklamalarda bulundu.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ile senelere dayanan bir dostlukları olduğunu kaydedip “Refah Partisi döneminde Nihat Bey ile birlikte çalıştık. Kendisinin Dilovası aday adaylığı da beni memnun etmişti. Kısmet değilmiş. Nihat Bey olduğu yere değer katan bir insan. Çalışkan, gayretli ve doğru bir karakter, gittiği her yerde başarı sağlar. Basın camiasındaki yeni yolunda kendisine başarılar diliyorum. Bu yolda da başarılı olacaktır” dedi.

“KIYMETLİ BAŞKAN’A TEŞEKKÜRLER”

Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, “Kıymetli başkanımız Osman Akbulut beye ve ekibine şahsım ve ekibim adına teşekkürlerimi sunuyor, bu nazik ziyaretinden ve güzel sözlerinden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum” şeklinde konuşarak Başkan Akbulut ve ekibine başarı dileklerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.