19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kupaları kaldırdı eski mesleğine döndü!

Gebze 19.06.2020 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kupaları kaldırdı eski mesleğine döndü!

Gebze Tayfunspor’da aldığı başarılar ve kazandığı kupalarla tanıdığımız Fatih Yıldız, yeşil sahalardan eski mesleğine transfer olarak, eşi Gül Yıldız ile beraber Osman Yılmaz Mahallesi’nde ZEN Bayan Kuaför Salonunu açtı. Gebze Tayfunspor’lu eski teknik direktör Fatih Yıldız, yeşil sahalardan eski mesleğine transfer olarak eşi Gül Yıldız ile birlikte ZEN Bayan Kuaför Salonunu açtı. “Asıl olan mesleğime geri döndüm. Sahibi olduğum ZEN Bayan Kuaför salonuma siz değerli eş ve dostlarımı bekliyorum” diyen Fatih Yıldız, “Ben bu işe 1988 yıllarında çıraklıkla başladım, futbolun içinde hep vardım. İkisini bir arada yapmaya çalışacağım. 2010 yılında mesleği bırakmıştım. Şimdi tekrardan dönüş yaptım. Eşim de yıllardan beri bu mesleğin içinde” şeklinde konuştu. Bölgemizde kazanmadığı başarı ve kupa kalmayan, sayısız galibiyet sahibi Fatih Yıldız, görünen o ki eski mesleğinde de adından söz ettirecek. ZEN Kuaförde son moda kesimler, boya, röfle nişan saçı, makyaj, manikür ve pedikür gibi pek çok hizmet mevcut.

Gebze Tayfunspor’da aldığı başarılar ve kazandığı kupalarla tanıdığımız Fatih Yıldız, yeşil sahalardan eski mesleğine transfer olarak, eşi Gül Yıldız ile beraber Osman Yılmaz Mahallesi’nde ZEN Bayan Kuaför Salonunu açtı.

Gebze Tayfunspor’lu eski teknik direktör Fatih Yıldız, yeşil sahalardan eski mesleğine transfer olarak eşi Gül Yıldız ile birlikte ZEN Bayan Kuaför Salonunu açtı. “Asıl olan mesleğime geri döndüm. Sahibi olduğum ZEN Bayan Kuaför salonuma siz değerli eş ve dostlarımı bekliyorum” diyen Fatih Yıldız, “Ben bu işe 1988 yıllarında çıraklıkla başladım, futbolun içinde hep vardım. İkisini bir arada yapmaya çalışacağım. 2010 yılında mesleği bırakmıştım. Şimdi tekrardan dönüş yaptım. Eşim de yıllardan beri bu mesleğin içinde” şeklinde konuştu. Bölgemizde kazanmadığı başarı ve kupa kalmayan, sayısız galibiyet sahibi Fatih Yıldız, görünen o ki eski mesleğinde de adından söz ettirecek. ZEN Kuaförde son moda kesimler, boya, röfle nişan saçı, makyaj, manikür ve pedikür gibi pek çok hizmet mevcut.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.