Hangisi devam, hangisi tamam?

Gebze 21.06.2020 - 17:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hangisi devam, hangisi tamam?

GEBZE BÖLGESİ BAŞKANLARI KONGRE HAKKINDA KONUŞTU

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve beraberindeki Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası İlçe Başkanları Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyaretinde ilçe başkanları kongre sürecini değerlendirdi. İŞTE KONGRE HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİ BELİRTEN AK PARTİ GEBZE, DARICA, ÇAYIROVA VE DİLOVASI İLÇE BAŞKANLARI; İRFAN AYAR AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar kongre sürecini değerlendirerek, “Projelerimizi anlatmaya vekilimizin zamanı kalmadı ama Gebze’de metro projesi çok büyük bir proje. Şu anda yerin 53 metre altında büyük bir çalışma var. 2022 yılında metro bitiyor. Olanca gücümüzle çalışıyoruz. Kongreler için konuşmak gerekirse; gelende bizim, giden de bizim. Ülke olmasa benim varlığımın ne önemi var. Varsak hep beraber varız, yoksak hep beraber yokuz” diye konuştu. DİLOVASI İSTİHDAMDA ÇOK İYİ Ayar’ın ardından AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Vekilimizin aldığı kararların yanındayız. Vekilimiz belediye başkanı olmadan önce beraberdik. Her zaman yan yanaydık. Bu davada yerimiz hiç önemli değil. Gebze Bölgesi de daha güzel yerlerde olacak. Dilovası 4-5 tane OSB’yi içinde barındırıyor. İstihdam olarak iyiyiz bu konuda keza Gebze’de öyle. Darıca biraz sıkışmış” dedi. DARICA TÜM BÖLGEYE HİZMET EDİYOR Akbulut’un ardından konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Cumhurbaşkanımızın teessürleri ile buraya geldik. Bizler bir bayrağın altında çıtayı biraz daha yukarıya çıkarma hedefindeyiz. Görev verilirse devam ederiz, verilmezse çalışmalarımıza devam ederiz. Vekilimizin başkanlığında 4 ilçemizde çok büyük çalışmalar yapılıyor. Darıca bu çalışmalar içinde çok farklı bir yerde. Darıca kültür ve turizm açısından büyük öneme sahip. Sahilimiz var, millet bahçemize mutlaka gelmelisiniz. Darıca’da tanıdık yüze denk gelemezsiniz. Sadece Darıca’ya değil, tüm bölgeye hizmet eden bir ilçe” dedi. Acay’ın ardından son olarak AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, “Bende teşkilatlarımızda yaklaşık 15 yıldır hizmet ediyoruz. Bizim için makamın bir önemi yok, aslolan davadır” dedi.
GEBZE BÖLGESİ BAŞKANLARI KONGRE HAKKINDA KONUŞTU

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve beraberindeki Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası İlçe Başkanları Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyaretinde ilçe başkanları kongre sürecini değerlendirdi.

İŞTE KONGRE HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİ BELİRTEN AK PARTİ GEBZE, DARICA, ÇAYIROVA VE DİLOVASI İLÇE BAŞKANLARI;

İRFAN AYAR

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar kongre sürecini değerlendirerek, “Projelerimizi anlatmaya vekilimizin zamanı kalmadı ama Gebze’de metro projesi çok büyük bir proje. Şu anda yerin 53 metre altında büyük bir çalışma var. 2022 yılında metro bitiyor. Olanca gücümüzle çalışıyoruz. Kongreler için konuşmak gerekirse; gelende bizim, giden de bizim. Ülke olmasa benim varlığımın ne önemi var. Varsak hep beraber varız, yoksak hep beraber yokuz” diye konuştu.

DİLOVASI İSTİHDAMDA ÇOK İYİ

Ayar’ın ardından AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Vekilimizin aldığı kararların yanındayız. Vekilimiz belediye başkanı olmadan önce beraberdik. Her zaman yan yanaydık. Bu davada yerimiz hiç önemli değil. Gebze Bölgesi de daha güzel yerlerde olacak. Dilovası 4-5 tane OSB’yi içinde barındırıyor. İstihdam olarak iyiyiz bu konuda keza Gebze’de öyle. Darıca biraz sıkışmış” dedi.

DARICA TÜM BÖLGEYE HİZMET EDİYOR

Akbulut’un ardından konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Cumhurbaşkanımızın teessürleri ile buraya geldik. Bizler bir bayrağın altında çıtayı biraz daha yukarıya çıkarma hedefindeyiz. Görev verilirse devam ederiz, verilmezse çalışmalarımıza devam ederiz. Vekilimizin başkanlığında 4 ilçemizde çok büyük çalışmalar yapılıyor. Darıca bu çalışmalar içinde çok farklı bir yerde. Darıca kültür ve turizm açısından büyük öneme sahip. Sahilimiz var, millet bahçemize mutlaka gelmelisiniz. Darıca’da tanıdık yüze denk gelemezsiniz. Sadece Darıca’ya değil, tüm bölgeye hizmet eden bir ilçe” dedi. Acay’ın ardından son olarak AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, “Bende teşkilatlarımızda yaklaşık 15 yıldır hizmet ediyoruz. Bizim için makamın bir önemi yok, aslolan davadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.