19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Babalar gününde mezarlık çilesi

Gebze 22.06.2020 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Babalar gününde mezarlık çilesi

Gebzeli vatandaşlar Pazar gününde Pelitli Köyü mezarlığına akın etti. Yakınlarını ve merhum babalarını babalar gününde ziyaret etmek için mezarlık yolunu tutan vatandaşlar otobüs sıkıntısı yaşadı. Gidiş ve dönüşte problem yaşayan Gebzeliler, özellikle mezarlık çıkışı geri dönüşte aşırı sıcak altında ter döktüler. Durak ve sefer saatlerinden yakınan vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı. MERHUM BABALARINA DUA ETTİLER Gebzeli vatandaşlar Pazar gününde Babalar Günü heyecanını yaşadı. Babası hayatta olmayanlar da bu özel günde merhum babalarını unutmadı. Mezarlıklara akın eden Gebzeliler, merhum babalarını ziyaret ederken duygusal anlar da yaşandı. Merhum babalarının mezarını ziyaret edip dua eden Gebzeli vatandaşlar, Pazar günü Pelitli köyü mezarlığında yoğunluk yaşadılar. Aracı olmadan mezarlık ziyaretine giden vatandaşlar gidiş ve dönüş yolunda büyük çile yaşarken otobüs sıkıntısı çektiler.  OTOBÜS DURAĞI OLMADAN BEKLEDİLER Gidiş ve dönüş yolunda mezarlık otobüslerinin seyrek olmasından dolayı problem yaşayan Gebzeliler, Pelitli Köyü Mezarlığı dönüşünde aynı şekilde sıkıntı çektiler. Çevrede herhangi bir durak olmadan otobüs bekleyen vatandaşlar, dönüşteki sefer saatlerini kaçırmamak adına büyük uğraş verdiler. Seyrek sefer saatleri eleştiri alırken orta yaşlı vatandaşlar aşırı sıcak altında otobüs beklerken büyük sağlık problemi çektiler. Vatandaşlar,   bu konuda yetkililerin dikkatini çektiler. YETKİLİLER BU PROBLEMİ ÇÖZMELİ Vatandaşlar, “Mezarlık ziyareti için buradayız. Merhum yakınlarımızı merhum babalarımızı ziyaret edip dua ettik. Gelirken uzun süre otobüs bekledik. Dönüş için de mezarlık çıkışında otobüs beklememiz söylendi. saatleri inanılmaz az. Çevrede otobüs durağı bile yok. Bunun yazı var kışı var. Otobüsün kaçması durumunda köye kadar yürümek gerekiyor. Tam bir çile tam bir problem. Gebze Belediyesi yetkilileri buraya sık otobüs seferi ve üstü kapalı durak koymalı” yorumunu yaptılar.

Gebzeli vatandaşlar Pazar gününde Pelitli Köyü mezarlığına akın etti. Yakınlarını ve merhum babalarını babalar gününde ziyaret etmek için mezarlık yolunu tutan vatandaşlar otobüs sıkıntısı yaşadı. Gidiş ve dönüşte problem yaşayan Gebzeliler, özellikle mezarlık çıkışı geri dönüşte aşırı sıcak altında ter döktüler. Durak ve sefer saatlerinden yakınan vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı.

MERHUM BABALARINA DUA ETTİLER

Gebzeli vatandaşlar Pazar gününde Babalar Günü heyecanını yaşadı. Babası hayatta olmayanlar da bu özel günde merhum babalarını unutmadı. Mezarlıklara akın eden Gebzeliler, merhum babalarını ziyaret ederken duygusal anlar da yaşandı. Merhum babalarının mezarını ziyaret edip dua eden Gebzeli vatandaşlar, Pazar günü Pelitli köyü mezarlığında yoğunluk yaşadılar. Aracı olmadan mezarlık ziyaretine giden vatandaşlar gidiş ve dönüş yolunda büyük çile yaşarken otobüs sıkıntısı çektiler. 

OTOBÜS DURAĞI OLMADAN BEKLEDİLER

Gidiş ve dönüş yolunda mezarlık otobüslerinin seyrek olmasından dolayı problem yaşayan Gebzeliler, Pelitli Köyü Mezarlığı dönüşünde aynı şekilde sıkıntı çektiler. Çevrede herhangi bir durak olmadan otobüs bekleyen vatandaşlar, dönüşteki sefer saatlerini kaçırmamak adına büyük uğraş verdiler. Seyrek sefer saatleri eleştiri alırken orta yaşlı vatandaşlar aşırı sıcak altında otobüs beklerken büyük sağlık problemi çektiler. Vatandaşlar,   bu konuda yetkililerin dikkatini çektiler.

YETKİLİLER BU PROBLEMİ ÇÖZMELİ

Vatandaşlar, “Mezarlık ziyareti için buradayız. Merhum yakınlarımızı merhum babalarımızı ziyaret edip dua ettik. Gelirken uzun süre otobüs bekledik. Dönüş için de mezarlık çıkışında otobüs beklememiz söylendi. saatleri inanılmaz az. Çevrede otobüs durağı bile yok. Bunun yazı var kışı var. Otobüsün kaçması durumunda köye kadar yürümek gerekiyor. Tam bir çile tam bir problem. Gebze Belediyesi yetkilileri buraya sık otobüs seferi ve üstü kapalı durak koymalı” yorumunu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.