Türkiye bu itirafı konuşuyor

Spor 23.06.2020 - 21:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkiye bu itirafı konuşuyor

Kocaelispor’un eski kalecisi Dumitru Stingaciu, 1998 yılında Galatasaray’ın Rumen futbolcularıyla arasında geçen bir olayı gün yüzüne çıkardı. Stingaciu, o dönem sarı kırmızılı formayı giyen vatandaşları Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu ve Adrian Ilie’nin kendisine galibiyet için ödül parası verdiği itirafında bulundu.   “MAÇI KAZANDIK VE 20 BİN DOLAR ALDIM”  Rumen kaleci, Sporturilor gazetesine yaptığı açıklamada, “Dünya Kupası öncesi 1998 sezonunun sonlarına doğru, Kocaeli olarak bizim Fenerbahçe’yi yenmemiz, Galatasaray’ın ligde şampiyon olmasına yardımcı olacaktı. Gheorghe Hagi ve Galatasaray’dan diğer üç Rumen futbolcu bireysel inisiyatifleriyle, galibiyet durumunda özel bir meblağ teklif ettiler. Maçı kazandık ve 20 bin dolar aldım” diye konuştu.

Kocaelispor’un eski kalecisi Dumitru Stingaciu, 1998 yılında Galatasaray’ın Rumen futbolcularıyla arasında geçen bir olayı gün yüzüne çıkardı. Stingaciu, o dönem sarı kırmızılı formayı giyen vatandaşları Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu ve Adrian Ilie’nin kendisine galibiyet için ödül parası verdiği itirafında bulundu.  


“MAÇI KAZANDIK VE 20 BİN DOLAR ALDIM” 
Rumen kaleci, Sporturilor gazetesine yaptığı açıklamada, “Dünya Kupası öncesi 1998 sezonunun sonlarına doğru, Kocaeli olarak bizim Fenerbahçe’yi yenmemiz, Galatasaray’ın ligde şampiyon olmasına yardımcı olacaktı. Gheorghe Hagi ve Galatasaray’dan diğer üç Rumen futbolcu bireysel inisiyatifleriyle, galibiyet durumunda özel bir meblağ teklif ettiler. Maçı kazandık ve 20 bin dolar aldım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.