5.4’lük deprem

25.06.2020 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

5.4’lük deprem

VATANDAŞLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Az önce gelen son dakika haberine göre Van’da deprem meydana geldi. Van depreminin şiddeti AFAD tarafından 5.4 şiddetinde olarak duyuruldu. Van'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Büyüklüğü 5.4 olarak açıklanan depremin yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi. AFAD tarafından paylaşılan ilk deprem verilerine göre depremin merkez üssü Özalp olarak açıklandı. Deprem Van'ın tüm ilçelerinde hissedilirken, çevre illerde de yaşayan vatandaşlar depremi hissettiklerini sosyal medya üzerinden paylaştı. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı bildirilmedi. Kısa süreli panik yaşayan vatandaşlar, artçı sarsıntılara karşı önlem olarak sokaklara döküldü. VAN'DA 5.4 ŞİDDETİNDE DEPREM! Van Valisi Mehmet Emin Bilmez: "Şu an için depremin merkez üssü Özalp ilçesinden bildirilen bir hasar yok. Ekiplerin araştırması sürüyor." Bakan Soylu: Van'da 13.03'de meydana gelen 5.4 büyüklüğünde depremde Özalp merkezde yapılan ilk taramalarda hasar gözükmüyor. Köyler de taranıyor. Şu ana kadar köylerden sadece bir evde kısmi yıkık ihbarı var. Gelişmeler Van Valiliği ve AFAD Başkanlığımızca kamuoyuna bildirilecektir. Geçmiş olsun.” AFAD tarafından gelen son dakika bilgisine Van depremin şiddeti 5.4 olarak kayıtlara geçti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yayınlanan verilere göre yaşanan sarsıntı Van'ın Özalp bölgesinde 5.4 şiddetli olarak bildirildi.
VATANDAŞLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Az önce gelen son dakika haberine göre Van’da deprem meydana geldi. Van depreminin şiddeti AFAD tarafından 5.4 şiddetinde olarak duyuruldu.

Van'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Büyüklüğü 5.4 olarak açıklanan depremin yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi. AFAD tarafından paylaşılan ilk deprem verilerine göre depremin merkez üssü Özalp olarak açıklandı. Deprem Van'ın tüm ilçelerinde hissedilirken, çevre illerde de yaşayan vatandaşlar depremi hissettiklerini sosyal medya üzerinden paylaştı. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı bildirilmedi. Kısa süreli panik yaşayan vatandaşlar, artçı sarsıntılara karşı önlem olarak sokaklara döküldü.

VAN'DA 5.4 ŞİDDETİNDE DEPREM!

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez: "Şu an için depremin merkez üssü Özalp ilçesinden bildirilen bir hasar yok. Ekiplerin araştırması sürüyor." Bakan Soylu: Van'da 13.03'de meydana gelen 5.4 büyüklüğünde depremde Özalp merkezde yapılan ilk taramalarda hasar gözükmüyor. Köyler de taranıyor. Şu ana kadar köylerden sadece bir evde kısmi yıkık ihbarı var. Gelişmeler Van Valiliği ve AFAD Başkanlığımızca kamuoyuna bildirilecektir. Geçmiş olsun.” AFAD tarafından gelen son dakika bilgisine Van depremin şiddeti 5.4 olarak kayıtlara geçti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yayınlanan verilere göre yaşanan sarsıntı Van'ın Özalp bölgesinde 5.4 şiddetli olarak bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.