19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Önce basınla sonra basınsız toplandılar

25.06.2020 - 21:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Önce basınla sonra basınsız toplandılar

KASKF Amatör Evinde KASKF Başkanı Murat Aydın ve amatör takım idarecileri ve hocalarının katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Gebze Metin Oktay Stadının durumu ve geleceğiyle ilgili yapılan toplantıda pek çok amatör takım yöneticisi ve teknik direktörü yer aldı.  Programın ilk dakikaları basına açık şekilde ilerlerken diğer kısım basına kapalı devam etti.  SİZLERDEN HELALLİK İSTİYORUM Konuyla ilgili açıklama yapan KASKF Başkanı Murat Aydın, “Basın emekçileri kardeşlerimiz haklarını helal etsin. Onlar olmadan sesimizi duyuramaz, çalışmalarımızı kamuoyuna anlatamayız. Ama bugün kendilerinden rica ediyorum, geride kalan kısımda bizler aramızda bir toplantı yapalım. Bir istişare gerçekleştirmemiz gerekiyor. Beni anlamalarını rica ediyor, helallik istiyorum, hakkınızı helal edin. İlerleyen zamanda Metin Oktay Stadı ve diğer konularla ilgili bir arada olacağız” ifadesini kullanarak basından müsaade istedi ve toplantının kalan kısmında gazeteciler yer almadı.

KASKF Amatör Evinde KASKF Başkanı Murat Aydın ve amatör takım idarecileri ve hocalarının katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Gebze Metin Oktay Stadının durumu ve geleceğiyle ilgili yapılan toplantıda pek çok amatör takım yöneticisi ve teknik direktörü yer aldı.  Programın ilk dakikaları basına açık şekilde ilerlerken diğer kısım basına kapalı devam etti. 

SİZLERDEN HELALLİK İSTİYORUM

Konuyla ilgili açıklama yapan KASKF Başkanı Murat Aydın, “Basın emekçileri kardeşlerimiz haklarını helal etsin. Onlar olmadan sesimizi duyuramaz, çalışmalarımızı kamuoyuna anlatamayız. Ama bugün kendilerinden rica ediyorum, geride kalan kısımda bizler aramızda bir toplantı yapalım. Bir istişare gerçekleştirmemiz gerekiyor. Beni anlamalarını rica ediyor, helallik istiyorum, hakkınızı helal edin. İlerleyen zamanda Metin Oktay Stadı ve diğer konularla ilgili bir arada olacağız” ifadesini kullanarak basından müsaade istedi ve toplantının kalan kısmında gazeteciler yer almadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.