19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şeker metro çalışmalarını inceledi

Kocaeli 30.06.2020 - 14:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şeker metro çalışmalarını inceledi

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Marmaray Bölge Müdürü Nurdan Apaydın ile Gebze OSB – Darıca Metrosu’nda çalışmaların geldiği nokta hakkında bilgi aldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker yerin 52 metre altında devam eden Gebze-Darıca Metro Hattının yapım çalışmaları hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Marmaray Bölge Müdürü Nurdan Apaydın’dan bilgi aldı. Şeker aldığı bilgilerin ardından metro çalışmaları hakkında bir açıklama yaparak şunları kaydetti; “Gebze ile birlikte OSB’ler Marmaray ile entegre oluyor, dolayısıyla İstanbul’daki bütün raylı sistem altyapısına da bağlanmış oluyor. 2023’E KADAR BİTECEK Ulaştırma Bakanlığının projeyi yüklenmesiyle birlikte çok daha hızlı ilerleme imkânı yakalandı. Bu sayede 15,4 km'lik Metro projesi 2023'e kadar bitmiş olacak. Çalışmalarla üç tane daha istasyon yapısında kazı çalışmaları devam ediyor. Şantiyede çalışan çalışma arkadaşlarımıza ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na teşekkür ederim.”

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Marmaray Bölge Müdürü Nurdan Apaydın ile Gebze OSB – Darıca Metrosu’nda çalışmaların geldiği nokta hakkında bilgi aldı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker yerin 52 metre altında devam eden Gebze-Darıca Metro Hattının yapım çalışmaları hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Marmaray Bölge Müdürü Nurdan Apaydın’dan bilgi aldı. Şeker aldığı bilgilerin ardından metro çalışmaları hakkında bir açıklama yaparak şunları kaydetti; “Gebze ile birlikte OSB’ler Marmaray ile entegre oluyor, dolayısıyla İstanbul’daki bütün raylı sistem altyapısına da bağlanmış oluyor.

2023’E KADAR BİTECEK

Ulaştırma Bakanlığının projeyi yüklenmesiyle birlikte çok daha hızlı ilerleme imkânı yakalandı. Bu sayede 15,4 km'lik Metro projesi 2023'e kadar bitmiş olacak. Çalışmalarla üç tane daha istasyon yapısında kazı çalışmaları devam ediyor. Şantiyede çalışan çalışma arkadaşlarımıza ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.