Gebze Otogarı’nda korkunç görüntüler!

Gebze 01.07.2020 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Otogarı’nda korkunç görüntüler!

Korona virüsten bu yana en kalabalık gecesini yaşayan Gebze Otogarı korkunç görüntülere ev sahipliği yaptı. Gebze Otogarı korana virüs salgının başlamasından bu yana en yoğun gecesini yaşadı. Asker uğurlamasına gelen yüzlerce kişi otogar girişinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Otogarın içi de dışından farklı değildi. Yüzlerce kişi sosyal mesafe kuralarını unutarak harekete hazırlanan otobüslerin çevresini doldurdu. Yüzlerce kişi korona virüs salgınına rağmen hem maske takmayarak hem de sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak halay çekti. Halay çeken vatandaşların rahatlığı “Bu kadarına da pes” dedirtti. DENETLEME NEREDE? Toplu organizasyon yasak olmasına rağmen toplanan grup üyeleri, önce el ele halay çekti daha sonra ise horon tepti. Onlarca davetlilerden sadece bir kaçının maske taktığı görüntülendi. Saatlerce süren asker uğurlaması vatandaşları çileden çıkarttı. Tüm bu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Otogardaki kalabalık gece boyu devam etti. İnsan hayatının hiçe sayıldığı görüntülerde herhangi bir denetimin olmaması ise akıllarda soru işareti bıraktı. TIKLA - İZLE 1 TIKLA - İZLE 2

Korona virüsten bu yana en kalabalık gecesini yaşayan Gebze Otogarı korkunç görüntülere ev sahipliği yaptı.

Gebze Otogarı korana virüs salgının başlamasından bu yana en yoğun gecesini yaşadı. Asker uğurlamasına gelen yüzlerce kişi otogar girişinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Otogarın içi de dışından farklı değildi. Yüzlerce kişi sosyal mesafe kuralarını unutarak harekete hazırlanan otobüslerin çevresini doldurdu. Yüzlerce kişi korona virüs salgınına rağmen hem maske takmayarak hem de sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak halay çekti. Halay çeken vatandaşların rahatlığı “Bu kadarına da pes” dedirtti.

DENETLEME NEREDE?

Toplu organizasyon yasak olmasına rağmen toplanan grup üyeleri, önce el ele halay çekti daha sonra ise horon tepti. Onlarca davetlilerden sadece bir kaçının maske taktığı görüntülendi. Saatlerce süren asker uğurlaması vatandaşları çileden çıkarttı. Tüm bu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Otogardaki kalabalık gece boyu devam etti. İnsan hayatının hiçe sayıldığı görüntülerde herhangi bir denetimin olmaması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

TIKLA - İZLE 1

TIKLA - İZLE 2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.