2 asker şehit oldu

Gündem 09.07.2020 - 13:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

2 asker şehit oldu

Sakarya'nın Adapazarı ilçesine bağlı Taşkısığı Mahallesi'nde bir patlama meydana geldi. Hendek'te geçen hafta patlayan fabrikadaki ürünleri taşıyan kamyonda meydana gelen patlamada 2 asker şehit oldu, 5'i asker 6 kişi de yaralandı. Sakarya’nın Adapazarı ilçesindeki Taşkısığı Mahallesi’nde şiddetli bir patlama yaşandı. Patlamanın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasındaki malzemelerin sevkiyatı sırasında yaşandığı öğrenildi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Sakarya Belediye Başkanı Ekrem Yüce 2 askerin şehit olduğunu, 5’i asker 6 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesine bağlı Taşkısığı Mahallesi'nde bir patlama meydana geldi. Hendek'te geçen hafta patlayan fabrikadaki ürünleri taşıyan kamyonda meydana gelen patlamada 2 asker şehit oldu, 5'i asker 6 kişi de yaralandı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesindeki Taşkısığı Mahallesi’nde şiddetli bir patlama yaşandı. Patlamanın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasındaki malzemelerin sevkiyatı sırasında yaşandığı öğrenildi.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Sakarya Belediye Başkanı Ekrem Yüce 2 askerin şehit olduğunu, 5’i asker 6 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.