Ayasofya için lokma dağıtılacak

Gündem 17.07.2020 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ayasofya için lokma dağıtılacak

Ayasofya’nın 86 yıl sonra cami olarak ibadete açılması sonrası AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in koordinesinde merkezi noktalardaki camilerde lokma dağıtılacak. Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Teşkilatı, Ayasofya'nın camiye dönüşmesinden dolayı, merkezi noktalardaki camilerde lokma dağıtacağını duyurdu. AK Parti Kocaeli İl Teşkilatından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bakanlar Kurulu’nun 24 Kasım 1934 yılı kararı ile müzeye dönüştürülen Ayasofya Camii, 86 yıl sonra 10 Temmuz 2020’de Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamayla zincirlerini kırarak yeniden gerçek hüviyetine kavuştu. LOKMA DAĞITILACAK Yalnızca Türkiye’nin değil, İslam Aleminde kardeşliğin pekişmesine vesile olacak bu tarihi karar nedeniyle AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş’in koordinesinde 17 Temmuz Cuma (bugün) İlçe Başkanlıklarımız tarafından cuma namazı sonrası merkezi noktalardaki cami çıkışlarında lokma dağıtılacaktır”

Ayasofya’nın 86 yıl sonra cami olarak ibadete açılması sonrası AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in koordinesinde merkezi noktalardaki camilerde lokma dağıtılacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Teşkilatı, Ayasofya'nın camiye dönüşmesinden dolayı, merkezi noktalardaki camilerde lokma dağıtacağını duyurdu. AK Parti Kocaeli İl Teşkilatından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bakanlar Kurulu’nun 24 Kasım 1934 yılı kararı ile müzeye dönüştürülen Ayasofya Camii, 86 yıl sonra 10 Temmuz 2020’de Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamayla zincirlerini kırarak yeniden gerçek hüviyetine kavuştu.

LOKMA DAĞITILACAK

Yalnızca Türkiye’nin değil, İslam Aleminde kardeşliğin pekişmesine vesile olacak bu tarihi karar nedeniyle AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş’in koordinesinde 17 Temmuz Cuma (bugün) İlçe Başkanlıklarımız tarafından cuma namazı sonrası merkezi noktalardaki cami çıkışlarında lokma dağıtılacaktır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.