Burslu okudu birinci oldu

Gebze 17.07.2020 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Burslu okudu birinci oldu

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinden burs alan Reyhan Ceylan, Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesini birincilikle bitirdi. Büyük başarı ve emek gösteren başarılı öğrenci, ÇYDD Gebze şubesini ziyaret etti. ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar ve ekibi başarılı öğrenci Reyhan Ceylan’ı başarısından dolayı tebrik etti ve bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diledi. ÇYDD burs alan her öğrencinin çok çalışkan ve kıymetli olduğunu kaydeden ÇYDD Gebze Başkanı Nurcan Çınar, “Reyhan Ceylan kızımızla gurur duyuyoruz” ifadesini kullandı. HABER: R.SILA GÜVENÇ  

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinden burs alan Reyhan Ceylan, Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesini birincilikle bitirdi. Büyük başarı ve emek gösteren başarılı öğrenci, ÇYDD Gebze şubesini ziyaret etti. ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar ve ekibi başarılı öğrenci Reyhan Ceylan’ı başarısından dolayı tebrik etti ve bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diledi. ÇYDD burs alan her öğrencinin çok çalışkan ve kıymetli olduğunu kaydeden ÇYDD Gebze Başkanı Nurcan Çınar, “Reyhan Ceylan kızımızla gurur duyuyoruz” ifadesini kullandı.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.