GEBKİM Vakfı basınla buluşacak!

17.07.2020 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GEBKİM Vakfı basınla buluşacak!

GEBKİM Vakfı tarafından desteklenen GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, mesleki eğitimde ezberleri bozan vizyonu ile öğrencilerini kimya sektörüne kazandıracak nitelikli bir eğitim sunuyor. GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetimi, GEBKİM MTAL’nin 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında yapılanlar ve önümüzdeki yıla yönelik hedeflerini değerlendirmek üzere 21 Temmuz 2020, Salı saat 09.30’da basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıya; GEBKİM Kimya İhtisas OSB ile GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, GEBKİM Vakfı Yönetici ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile GEBKİM MTAL Okul Müdürü, öğretmen ve öğrencilerin katılması bekleniyor.

GEBKİM Vakfı tarafından desteklenen GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, mesleki eğitimde ezberleri bozan vizyonu ile öğrencilerini kimya sektörüne kazandıracak nitelikli bir eğitim sunuyor.

GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetimi, GEBKİM MTAL’nin 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında yapılanlar ve önümüzdeki yıla yönelik hedeflerini değerlendirmek üzere 21 Temmuz 2020, Salı saat 09.30’da basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıya; GEBKİM Kimya İhtisas OSB ile GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, GEBKİM Vakfı Yönetici ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile GEBKİM MTAL Okul Müdürü, öğretmen ve öğrencilerin katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.