Sinema akşamlarına görkemli start

Gebze 18.07.2020 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sinema akşamlarına görkemli start

Gebze Belediyesinin Eskihisar’da düzenlediği sinema akşamlarının başlangıcı Naim filmiyle yapıldı. Film Gebzelilerden ilgi görürken muhteşem manzarada dolu dolu saatler yaşanmış oldu. DOLU DOLU BİR AKŞAM Ay Işığında Sinema Akşamları Gebzeli sinemaseverleri buluşturdu. Muhteşem gecede mor beyazlı koltuklarda Naim filmini izleyen Gebzeliler, muhteşem kale manzarasında aileleriyle beraber film izlemenin tadını çıkardılar. Yaklaşık iki saat boyunca bir arada film izleyen vatandaşlar, oldukça güzel bir akşama imza attılar. Sinemanın evrenselliğini ve güzelliğini yaşayan Gebzeliler, “Gebze Belediyesine teşekkür ederiz, dolu dolu bir akşamdı” yorumunu yaptılar. SOSYAL MESAFEYLE İZLEDİLER Sosyal mesafe kuralına uygun olarak oturulan kalede, vatandaşların kaleye girişleri öncesinde de hem ateşleri ölçüldü hem de dezenfektan noktalarına yönlendirilmeleri sağlandı. Büyük ilgi gören Naim filmini birlikte izleyen Gebzeliler, duygusal ve bir o kadar da güzel anları beraber yaşadı. Yaklaşık beş senedir ara verilen sinema akşamlarının yeniden başlamış olmasına tam not veren Gebzeliler, kültür ve sanat etkinlikleri sayesinde stres attıklarını söylediler.

Gebze Belediyesinin Eskihisar’da düzenlediği sinema akşamlarının başlangıcı Naim filmiyle yapıldı. Film Gebzelilerden ilgi görürken muhteşem manzarada dolu dolu saatler yaşanmış oldu.

DOLU DOLU BİR AKŞAM

Ay Işığında Sinema Akşamları Gebzeli sinemaseverleri buluşturdu. Muhteşem gecede mor beyazlı koltuklarda Naim filmini izleyen Gebzeliler, muhteşem kale manzarasında aileleriyle beraber film izlemenin tadını çıkardılar. Yaklaşık iki saat boyunca bir arada film izleyen vatandaşlar, oldukça güzel bir akşama imza attılar. Sinemanın evrenselliğini ve güzelliğini yaşayan Gebzeliler, “Gebze Belediyesine teşekkür ederiz, dolu dolu bir akşamdı” yorumunu yaptılar.

SOSYAL MESAFEYLE İZLEDİLER

Sosyal mesafe kuralına uygun olarak oturulan kalede, vatandaşların kaleye girişleri öncesinde de hem ateşleri ölçüldü hem de dezenfektan noktalarına yönlendirilmeleri sağlandı. Büyük ilgi gören Naim filmini birlikte izleyen Gebzeliler, duygusal ve bir o kadar da güzel anları beraber yaşadı. Yaklaşık beş senedir ara verilen sinema akşamlarının yeniden başlamış olmasına tam not veren Gebzeliler, kültür ve sanat etkinlikleri sayesinde stres attıklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.