210 bin Darıcalı ile hatalı faturaların peşini bırakmayacak

Darıca 25.07.2020 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

210 bin Darıcalı ile hatalı faturaların peşini bırakmayacak

Darıca Belediyesi CHP eski meclis üyesi İbrahim Karslı Palgaz ve Sedaş’ın pandemi döneminde binlerce hatalı fatura tahakkuk ettirdiğini iddia ederek 210 bin Darıcalı ile bu işin peşini bırakmayacağını dile getirdi. Palgaz ve Sedaş’ın pandemi döneminde binlerce hatalı fatura tahakkuk ettirdiğini iddia eden Darıca Belediyesi CHP eski meclis üyesi İbrahim Karslı bu işin peşini bırakmayacağını dile getirdi. 210 bin Darıcalı ile birlikte Palgaz ve Sedaş’ın peşinde olacağını açıklayan Karslı, “Palgaz ve Sedaş; hem tekel olacaksınız hem de Darıca’ya hizmet vermeyeceksiniz. Pandemi döneminde binlerce hatalı fatura tahakkuk ettireceksiniz. Yeni kaymakamımız, belediye başkanımız ve Dasiad ile 210 bin Darıcalı peşinizde olacak.  Yakında Türkiye Cumhuriyeti Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu dahil heryere şikayet edeceğim” dedi.

Darıca Belediyesi CHP eski meclis üyesi İbrahim Karslı Palgaz ve Sedaş’ın pandemi döneminde binlerce hatalı fatura tahakkuk ettirdiğini iddia ederek 210 bin Darıcalı ile bu işin peşini bırakmayacağını dile getirdi.

Palgaz ve Sedaş’ın pandemi döneminde binlerce hatalı fatura tahakkuk ettirdiğini iddia eden Darıca Belediyesi CHP eski meclis üyesi İbrahim Karslı bu işin peşini bırakmayacağını dile getirdi. 210 bin Darıcalı ile birlikte Palgaz ve Sedaş’ın peşinde olacağını açıklayan Karslı, “Palgaz ve Sedaş; hem tekel olacaksınız hem de Darıca’ya hizmet vermeyeceksiniz. Pandemi döneminde binlerce hatalı fatura tahakkuk ettireceksiniz. Yeni kaymakamımız, belediye başkanımız ve Dasiad ile 210 bin Darıcalı peşinizde olacak.  Yakında Türkiye Cumhuriyeti Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu dahil heryere şikayet edeceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.