Perşembe pazarında Covid-19 denetimi!

Darıca 06.08.2020 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Perşembe pazarında Covid-19 denetimi!

Türkiye’de salgın vakalarının artması nedeniyle 81 ilin tamamında denetleme yapıldı. Denetleme yapılan yerlerden birisi de Darıca oldu. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Şaheser Şen Alaca, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır ve yetkililer Perşembe pazarına giderek burada denetlemelerde bulundular. PAZARDA DENETLEME YAPTILAR Perşembe pazarında pazarcılarla bir araya gelen Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Şaheser Şen Alaca, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı konusunda ikazlar yaparken pazarcılara konuyla alakalı çeşitli bilgilendirmelerde bulundular. Ayrıca Darıcalı vatandaşlar da salgınla ilgili bilgilendirildiler. VATANDAŞLARI DA DİNLEDİLER İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine yolladığı corona virüsü tedbirleri kapsamında yapılan çalışmada hem pazarcılarla hem de vatandaşla salgına karşı önlemler konusunda paylaşımda bulunulurken yetkililer pazarcıların ve vatandaşların konuyla alakalı düşüncelerini dinlediler.  

Türkiye’de salgın vakalarının artması nedeniyle 81 ilin tamamında denetleme yapıldı. Denetleme yapılan yerlerden birisi de Darıca oldu. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Şaheser Şen Alaca, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır ve yetkililer Perşembe pazarına giderek burada denetlemelerde bulundular.

PAZARDA DENETLEME YAPTILAR

Perşembe pazarında pazarcılarla bir araya gelen Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Şaheser Şen Alaca, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı konusunda ikazlar yaparken pazarcılara konuyla alakalı çeşitli bilgilendirmelerde bulundular. Ayrıca Darıcalı vatandaşlar da salgınla ilgili bilgilendirildiler.

VATANDAŞLARI DA DİNLEDİLER

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine yolladığı corona virüsü tedbirleri kapsamında yapılan çalışmada hem pazarcılarla hem de vatandaşla salgına karşı önlemler konusunda paylaşımda bulunulurken yetkililer pazarcıların ve vatandaşların konuyla alakalı düşüncelerini dinlediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.