MHP Gebze’de salon hazır

Siyaset 16.08.2020 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Gebze’de salon hazır

MHP Gebze İlçe Başkanlığının bugün gerçekleşecek kongresinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Delegeler kongrenin başlamasını bekliyor. MHP Gebze İlçe Başkanlığının Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği kongresinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Salon, MHP bayrakları ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dev fotoğrafı ile süslendi. Delegeler sosyal mesafe kurallarına uyarak oturduğu salonda kongrenin başlamasını bekliyor. MHP Gebze, tek adaylı ve tek listeli kongre gerçekleştirecek. Kongrede mevcut MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural tek listeli olarak seçime gidecek.

MHP Gebze İlçe Başkanlığının bugün gerçekleşecek kongresinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Delegeler kongrenin başlamasını bekliyor.

MHP Gebze İlçe Başkanlığının Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği kongresinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Salon, MHP bayrakları ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dev fotoğrafı ile süslendi. Delegeler sosyal mesafe kurallarına uyarak oturduğu salonda kongrenin başlamasını bekliyor. MHP Gebze, tek adaylı ve tek listeli kongre gerçekleştirecek. Kongrede mevcut MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural tek listeli olarak seçime gidecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.