Muhtar Kandaz’dan korona virüs denetimi!

Gebze 17.08.2020 - 20:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muhtar Kandaz’dan korona virüs denetimi!

Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, mahallede bulunan parklara, marketlere ve işyerlerine ziyaretlerde bulunarak korona virüs denetiminde bulundu ve alınan önlemleri yerinde inceledi. Gebze’nin en çalışkan Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Pandemi sürecinde de dur durak bilmeden çalışmalarına devam eden Muhtar Kandaz, dün Gebze Belediyesi Zabıta ekipleri ve emniyet güçleri ile birlikte Arapçeşme Mahallesi’nde esnaf ve park ziyaretleri gerçekleştirerek korona virüs denetiminde bulundu ve alınan önlemleri yerinde inceledi. Vatandaşlara sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri konusunda önerilerde bulunan Muhtar Kandaz, vatandaşların takdirini topladı. SAĞLIK VE MUTLULUK HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğunu dile getiren Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Salgın öncesinde olduğu gibi, salgın zamanında ve sonrasında çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Mahallemizde bulunan esnafımızı ziyaret ederek, korona virüse karşı alınan önlemleri yerinde inceledik. Esnafımızın kurallara uyduğunu, vatandaşlarımızın sosyal mesafeye dikkat ederek, alışveriş yaptıklarını gördük. Mahallemizde vatandaşlarımızın sağlığı mutluluğu her şeyden önce gelir.” ÇALIŞMAYA DEVAM Mahalle halkının daha sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için Gebze Belediyesi ile ortak çalışmalarda bulunduklarını, yetkili mercilerle iletişim halinde olduklarını söyleyen Muhtar Kandaz, “Korona virüsüne karşı kesin bir koruma sağlanana kadar vatandaşlarımızın dikkat etmesi gerekiyor. İhtiyaç olmadığı halde dışarı çıkmayalım ve yoğunluktan uzak duralım. Maskeye ve hijyen kurallarına dikkat ederek, elimizi yüzümüze ve ağzımıza mümkün olduğunda götürmeyelim, sosyal mesafeyi önemseyelim. Tüm bunları yaparsak, Gebze’de vaka sayısı düşebilir ve pandemiyi yenebiliriz diye düşünüyorum. Ben vatandaşlarımızın sağlıklı güzel günlerde yaşamlarını sürdürmelerini diliyorum. Bunu sağlamak için de Arapçeşme Mahalle Muhtarı olarak çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, mahallede bulunan parklara, marketlere ve işyerlerine ziyaretlerde bulunarak korona virüs denetiminde bulundu ve alınan önlemleri yerinde inceledi.

Gebze’nin en çalışkan Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Pandemi sürecinde de dur durak bilmeden çalışmalarına devam eden Muhtar Kandaz, dün Gebze Belediyesi Zabıta ekipleri ve emniyet güçleri ile birlikte Arapçeşme Mahallesi’nde esnaf ve park ziyaretleri gerçekleştirerek korona virüs denetiminde bulundu ve alınan önlemleri yerinde inceledi. Vatandaşlara sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri konusunda önerilerde bulunan Muhtar Kandaz, vatandaşların takdirini topladı.

SAĞLIK VE MUTLULUK HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR

İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğunu dile getiren Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Salgın öncesinde olduğu gibi, salgın zamanında ve sonrasında çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Mahallemizde bulunan esnafımızı ziyaret ederek, korona virüse karşı alınan önlemleri yerinde inceledik. Esnafımızın kurallara uyduğunu, vatandaşlarımızın sosyal mesafeye dikkat ederek, alışveriş yaptıklarını gördük. Mahallemizde vatandaşlarımızın sağlığı mutluluğu her şeyden önce gelir.”

ÇALIŞMAYA DEVAM

Mahalle halkının daha sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için Gebze Belediyesi ile ortak çalışmalarda bulunduklarını, yetkili mercilerle iletişim halinde olduklarını söyleyen Muhtar Kandaz, “Korona virüsüne karşı kesin bir koruma sağlanana kadar vatandaşlarımızın dikkat etmesi gerekiyor. İhtiyaç olmadığı halde dışarı çıkmayalım ve yoğunluktan uzak duralım. Maskeye ve hijyen kurallarına dikkat ederek, elimizi yüzümüze ve ağzımıza mümkün olduğunda götürmeyelim, sosyal mesafeyi önemseyelim. Tüm bunları yaparsak, Gebze’de vaka sayısı düşebilir ve pandemiyi yenebiliriz diye düşünüyorum. Ben vatandaşlarımızın sağlıklı güzel günlerde yaşamlarını sürdürmelerini diliyorum. Bunu sağlamak için de Arapçeşme Mahalle Muhtarı olarak çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.