19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yüzünüz de mi kızarmıyor?

Gebze 17.08.2020 - 21:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yüzünüz de mi kızarmıyor?

Gebze’nin en büyük mesire alanı Tatlıkuyu Vadisi’nde bu görüntüleri görenler utandı, yapanlar utanmadı. Sıcak havalarda ve özellikle hafta sonları pek çok kişi tarafından tercih edilen Tatlıkuyu Vadisi, vatandaşların bıraktıkları atıklar yüzünden adeta çöplüğe döndü. Sıcak havaları fırsat bilen aileler, yeşil alanlara akın ederken birlikte zaman geçirdi. gebzelielrin tercih ettiği mekânların başında ise Tatlıkuyu Vadisi geldi. Pikniğe giden vatandaşlar burada gülüp eğlendikten sonra geride bıraktıkları atıklar yüzünden alanda çirkin görüntüler oluştu. Piknikçilerin bu vurdumduymazlığı çevreciler tarafından tepkiyle karşılandı. ÇÖPLER KONTEYNERE DEĞİL YERE Hafta sonları çok sayıda piknikçiyi ağırlayan alan, gelişigüzel bırakılan çöpler sebebiyle kullanılamaz hale gelmesi vatandaşları çileden çıkardı. Dolan çöp konteynerlerini düzenli aralıklarla da boşaltmayan Gebze Belediyesi yetkililerine seslenen vatandaşlar pandemi sürecinde temizlik tedbirlerinin had safhada tutulmasını istedi. Piknik yapmaya gelen duyarlı vatandaşlar ise belediyenin kamera sistemiyle önlem alması ve doğayı pisleten piknikçilere ceza kesmesi gerektiğini belirtti.

Gebze’nin en büyük mesire alanı Tatlıkuyu Vadisi’nde bu görüntüleri görenler utandı, yapanlar utanmadı.

Sıcak havalarda ve özellikle hafta sonları pek çok kişi tarafından tercih edilen Tatlıkuyu Vadisi, vatandaşların bıraktıkları atıklar yüzünden adeta çöplüğe döndü. Sıcak havaları fırsat bilen aileler, yeşil alanlara akın ederken birlikte zaman geçirdi. gebzelielrin tercih ettiği mekânların başında ise Tatlıkuyu Vadisi geldi. Pikniğe giden vatandaşlar burada gülüp eğlendikten sonra geride bıraktıkları atıklar yüzünden alanda çirkin görüntüler oluştu. Piknikçilerin bu vurdumduymazlığı çevreciler tarafından tepkiyle karşılandı.

ÇÖPLER KONTEYNERE DEĞİL YERE

Hafta sonları çok sayıda piknikçiyi ağırlayan alan, gelişigüzel bırakılan çöpler sebebiyle kullanılamaz hale gelmesi vatandaşları çileden çıkardı. Dolan çöp konteynerlerini düzenli aralıklarla da boşaltmayan Gebze Belediyesi yetkililerine seslenen vatandaşlar pandemi sürecinde temizlik tedbirlerinin had safhada tutulmasını istedi. Piknik yapmaya gelen duyarlı vatandaşlar ise belediyenin kamera sistemiyle önlem alması ve doğayı pisleten piknikçilere ceza kesmesi gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.