Gebze Medical Park’ta skandal görüntüler!

Sağlık 18.08.2020 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Medical Park’ta skandal görüntüler!

Gebze Bölgesi’nde ne hastanelerde ne de vatandaşlarda salgına dair tedbir alan yok. Hemen hemen her gün manşetlerimize taşıdığımız sosyal mesafe kurallarına uyun çağrısı gerekse Sağlık Bakanlığı’nın yapmış olduğu salgına karşı maske, mesafe, temizlik kurallarına uyun çağrısı kayıtsız kalıyor. Gebze Medical Park Hastanesi’ne tedavi olmak için giden Gebzeli duyarlı bir vatandaş tarafından çekilen görüntüler şoka uğrattı. Uğur İlhan isimli Gebzeli bir vatandaş tarafından sosyal medyada paylaşılan ve sosyal mesafenin uyulmadığı görülen görüntüler boşa kürek çektiğimizin belgesi adeta. Görüntüleri sosyal medyadan paylaşan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı da etiketleyen Uğur İlhan isimli vatandaş ‘Emeklerinize üzülüyorum” diyerek sitem etti. İlhan, “Burası Gebze Medical Park Hastanesi. Bir hastane ne kadar sosyal mesafeye dikkat ediyorsa bizde o kadar ediyoruz Sayın Bakanım vallahi sizin emeklerinize üzülüyorum” ifadelerini kullandı. VİDEO -TIKLA /İZLE

Gebze Bölgesi’nde ne hastanelerde ne de vatandaşlarda salgına dair tedbir alan yok. Hemen hemen her gün manşetlerimize taşıdığımız sosyal mesafe kurallarına uyun çağrısı gerekse Sağlık Bakanlığı’nın yapmış olduğu salgına karşı maske, mesafe, temizlik kurallarına uyun çağrısı kayıtsız kalıyor.

Gebze Medical Park Hastanesi’ne tedavi olmak için giden Gebzeli duyarlı bir vatandaş tarafından çekilen görüntüler şoka uğrattı. Uğur İlhan isimli Gebzeli bir vatandaş tarafından sosyal medyada paylaşılan ve sosyal mesafenin uyulmadığı görülen görüntüler boşa kürek çektiğimizin belgesi adeta. Görüntüleri sosyal medyadan paylaşan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı da etiketleyen Uğur İlhan isimli vatandaş ‘Emeklerinize üzülüyorum” diyerek sitem etti. İlhan, “Burası Gebze Medical Park Hastanesi. Bir hastane ne kadar sosyal mesafeye dikkat ediyorsa bizde o kadar ediyoruz Sayın Bakanım vallahi sizin emeklerinize üzülüyorum” ifadelerini kullandı.

VİDEO -TIKLA /İZLE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.