KÜTÜPHANELER

Sağlık Bakanı Çayırova Devlet Hastanesi’ne el attı!

Siyaset 19.08.2020 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sağlık Bakanı Çayırova Devlet Hastanesi’ne el attı!

AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti. Bu büyük buluşmadaki birinci konu Çayırova Devlet Hastanesinin geleceğinin konusu oldu. Çayırova Devlet Hastanesi konusunda Bakan Koca ile görüşen AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Bakan Koca ile görüş alışverişinde bulundular. Başkan Bünyamin Çiftçi konuyla alakalı olarak , “Çayırova Devlet Hastanesi için seferberiz. İlçemize yapılması planlanan devlet hastanesi yatırım projesinin takibi için Ankara’dayız.  Milletvekilimiz Cemil Yaman ile birlikte Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’yı ziyaret ettik. Hastanemizin planlanan zamandan daha önce yatırıma dönüştürülmesi için gayret gösteriyoruz” ifadesini kullandı. HASTANE İÇİN KOLLARI SIVADILAR Uzun zamandır gündemde olan Çayırova Devlet Hastanesinin akıbeti konusunda kolları sıvayan AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ankara çıkarmasıyla önemli bir işe imza atarken önemli bir yaraya parmak basmanın sevincini yaşadılar. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yla şu yoğun gündeme rağmen bir araya gelen Yaman ve Çiftçi ikilisi Çayırova Devlet Hastanesi adına önemli ve değerli bir adıma imza attılar. Yaman ve Çiftçi’nin bu ziyareti Çayırovalılar başta olmak üzere toplumun herkesim inden alkış aldı.

AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti. Bu büyük buluşmadaki birinci konu Çayırova Devlet Hastanesinin geleceğinin konusu oldu.

Çayırova Devlet Hastanesi konusunda Bakan Koca ile görüşen AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Bakan Koca ile görüş alışverişinde bulundular. Başkan Bünyamin Çiftçi konuyla alakalı olarak , “Çayırova Devlet Hastanesi için seferberiz. İlçemize yapılması planlanan devlet hastanesi yatırım projesinin takibi için Ankara’dayız.  Milletvekilimiz Cemil Yaman ile birlikte Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’yı ziyaret ettik. Hastanemizin planlanan zamandan daha önce yatırıma dönüştürülmesi için gayret gösteriyoruz” ifadesini kullandı.

HASTANE İÇİN KOLLARI SIVADILAR

Uzun zamandır gündemde olan Çayırova Devlet Hastanesinin akıbeti konusunda kolları sıvayan AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ankara çıkarmasıyla önemli bir işe imza atarken önemli bir yaraya parmak basmanın sevincini yaşadılar. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yla şu yoğun gündeme rağmen bir araya gelen Yaman ve Çiftçi ikilisi Çayırova Devlet Hastanesi adına önemli ve değerli bir adıma imza attılar. Yaman ve Çiftçi’nin bu ziyareti Çayırovalılar başta olmak üzere toplumun herkesim inden alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.