KÜTÜPHANELER

Yıldırım’dan Soba’ya ziyaret

Gebze 20.08.2020 - 15:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım’dan Soba’ya ziyaret

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Soba’ya işyerinde iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Soba, “Bizleri unutmayarak ziyaret eden Nihat Yıldırım ve Abbas Sır’a teşekkür ederim. Bize verilen görevleri her zaman laiki ile yerine getirmeye çalıştık. Arkamızdan ‘Allah razı olsun’ diyen varsa ne mutlu bize. Nihat abimizde kendisine verilen ve üstendiği görevleri fazlasıyla yerine getiren bir abimiz. Girdiği bu medya sektöründe de başarılı olarak fark yaratacağından eminim” dedi. Yıldırım ve Sır, Soba’ya hediyesini takdim ederek işlerinde başarılar diledi. Hasan Soba ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Soba’ya işyerinde iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Soba, “Bizleri unutmayarak ziyaret eden Nihat Yıldırım ve Abbas Sır’a teşekkür ederim. Bize verilen görevleri her zaman laiki ile yerine getirmeye çalıştık. Arkamızdan ‘Allah razı olsun’ diyen varsa ne mutlu bize. Nihat abimizde kendisine verilen ve üstendiği görevleri fazlasıyla yerine getiren bir abimiz. Girdiği bu medya sektöründe de başarılı olarak fark yaratacağından eminim” dedi. Yıldırım ve Sır, Soba’ya hediyesini takdim ederek işlerinde başarılar diledi. Hasan Soba ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.