Gebze’den yağmur manzaraları

Gebze 21.08.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’den yağmur manzaraları

Gebzeliler bugün etkili olan yağmurun ardından adeta göl olan yollarda araçlar mahsur kaldı, yağmur, bazı cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum Genel Müdürlüğü (AFAD) tarafından gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılan bölgelerden biri olan Gebze’de başlayan sağanak yağmur, bazı cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu.  Trafikte sürücüler yavaş ilerlerken hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar da yağmurdan korunmak için iş yerlerinin saçak altlarına sığındı. Uyarıları dikkate alıp hazırlıklı olan bazı vatandaşlar ise şemsiyeleriyle yağmurdan korundu. Yağmurun etkisi ile caddede bazı işyerleri ve evleri su bastı. İŞTE O GÖRÜNTÜLER        

Gebzeliler bugün etkili olan yağmurun ardından adeta göl olan yollarda araçlar mahsur kaldı, yağmur, bazı cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum Genel Müdürlüğü (AFAD) tarafından gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılan bölgelerden biri olan Gebze’de başlayan sağanak yağmur, bazı cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu.  Trafikte sürücüler yavaş ilerlerken hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar da yağmurdan korunmak için iş yerlerinin saçak altlarına sığındı. Uyarıları dikkate alıp hazırlıklı olan bazı vatandaşlar ise şemsiyeleriyle yağmurdan korundu. Yağmurun etkisi ile caddede bazı işyerleri ve evleri su bastı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.