Erdoğan beklenen müjdeyi açıkladı!

Gündem 21.08.2020 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Erdoğan beklenen müjdeyi açıkladı!

Erdoğan, ‘müjde’yi açıkladı: 320 milyar metreküp doğalgaz bulundu Türkiye, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıklayacağını duyurduğu 'müjde'yi açıkladı. Erdoğan "Türkiye tarihin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi bulundu. Hedefimiz 2023 yılında karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır" dedi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıklayacağını duyurduğu ‘müjde’ gündeme bomba gibi düştü. Açıklama öncesi Cuma namazı için Eyüpsultan Camii’ne giden Erdoğan, Türkiye’nin heyecanla beklediği ‘müjde’ için Dolmabahçe Ofisi’ne geçti. İşte Erdoğan’ın merakla beklenen ‘müjde’ açıklaması: * Aziz milletim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Enerji, kalkınmanın temel unsuru olmasının yanında milli bağımsızlık tesisinde büyük öneme sahip. * Enerji sahaları için milyonlarca insanın canının hiçe sayıldığı bir düzen kurulmuştur. Suriye’de son yıllarda yaşananları düşünün. Biz mağdur ve mazlumların yanına giderken, birileri doğrudan petrol tesislerine yönelmiştir. Aynısı ile Libya’da da karşılaştık. * Biz Libyalı kardeşlerimizin yardmına koşarken, birileri petrol tesislerine koşuvermiştir. Biz insanlığımızı yitirmedik, hep önce kardeşlik, insanlık, dostluk, hak, hukuk ve adalet dedik. İnsanlık bizde, petrol onlarda kalsın dedik. Rabbim, bize görülmemiş büyüklükte bir kapı açtı. * Türkiye tarihin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirdi. 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi bulundu. OLASI TAHMİNLER Açıklanacak müjde için birçok tahmin yapılırken en çok dillendirilenler Türkiye'nin Karadeniz ya da Akdeniz'de gaz veya petrol bulduğu oldu. Tahminler arasında altın madeni veya corona virüsü aşısının bulunduğu iddiaları da yer aldı. En güçlü tahmin ise Karadeniz'de doğal gaz bulunması oldu. Reuters da Türk kaynaklara dayandırarak Karadeniz'de doğal gaz keşfedildiğini ve bu keşfin 20 yıl boyunca Türkiye'nin enerjisini karşılayabileceğini iddia etti.

Erdoğan, ‘müjde’yi açıkladı: 320 milyar metreküp doğalgaz bulundu

Türkiye, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıklayacağını duyurduğu 'müjde'yi açıkladı. Erdoğan "Türkiye tarihin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi bulundu. Hedefimiz 2023 yılında karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıklayacağını duyurduğu ‘müjde’ gündeme bomba gibi düştü. Açıklama öncesi Cuma namazı için Eyüpsultan Camii’ne giden Erdoğan, Türkiye’nin heyecanla beklediği ‘müjde’ için Dolmabahçe Ofisi’ne geçti.

İşte Erdoğan’ın merakla beklenen ‘müjde’ açıklaması:

* Aziz milletim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Enerji, kalkınmanın temel unsuru olmasının yanında milli bağımsızlık tesisinde büyük öneme sahip.

* Enerji sahaları için milyonlarca insanın canının hiçe sayıldığı bir düzen kurulmuştur. Suriye’de son yıllarda yaşananları düşünün. Biz mağdur ve mazlumların yanına giderken, birileri doğrudan petrol tesislerine yönelmiştir. Aynısı ile Libya’da da karşılaştık.

* Biz Libyalı kardeşlerimizin yardmına koşarken, birileri petrol tesislerine koşuvermiştir. Biz insanlığımızı yitirmedik, hep önce kardeşlik, insanlık, dostluk, hak, hukuk ve adalet dedik. İnsanlık bizde, petrol onlarda kalsın dedik. Rabbim, bize görülmemiş büyüklükte bir kapı açtı.

* Türkiye tarihin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirdi. 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi bulundu.

OLASI TAHMİNLER

Açıklanacak müjde için birçok tahmin yapılırken en çok dillendirilenler Türkiye'nin Karadeniz ya da Akdeniz'de gaz veya petrol bulduğu oldu. Tahminler arasında altın madeni veya corona virüsü aşısının bulunduğu iddiaları da yer aldı.

En güçlü tahmin ise Karadeniz'de doğal gaz bulunması oldu. Reuters da Türk kaynaklara dayandırarak Karadeniz'de doğal gaz keşfedildiğini ve bu keşfin 20 yıl boyunca Türkiye'nin enerjisini karşılayabileceğini iddia etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.