Böyle yüklememe mi olur?

Kocaeli 23.08.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Böyle yüklememe mi olur?

D-100 karayolunda Kocaeli istikametine seyir halinde olan araç sürücüsü aracını fazla yük ile doldurunca diğer araç sürücüleri bu tehlikeli anları görüntüledi D-100 Karayolu üzerinde Kocaeli istikametine doğru seyir halinde olan 06 YB 2171 plakalı araç sürücüsü aracının bagajını ağzına kadar kolilerle doldurduğu ve bagajın tam kapanmadığı gözlemlendi.  Aynı zamanda bagaja sığmayan kolileri ise aracın üstüne yalnızca bir ip ile bağlayan araç sürücüsü karayolu üzerinde diğer sürücüleri tedirgin etti. Diğer sürücülerin hayatını neredeyse hiçe sayan bu araç sürücüsünün halen daha seyir halinde olduğu öğrenildi.

D-100 karayolunda Kocaeli istikametine seyir halinde olan araç sürücüsü aracını fazla yük ile doldurunca diğer araç sürücüleri bu tehlikeli anları görüntüledi

D-100 Karayolu üzerinde Kocaeli istikametine doğru seyir halinde olan 06 YB 2171 plakalı araç sürücüsü aracının bagajını ağzına kadar kolilerle doldurduğu ve bagajın tam kapanmadığı gözlemlendi.  Aynı zamanda bagaja sığmayan kolileri ise aracın üstüne yalnızca bir ip ile bağlayan araç sürücüsü karayolu üzerinde diğer sürücüleri tedirgin etti. Diğer sürücülerin hayatını neredeyse hiçe sayan bu araç sürücüsünün halen daha seyir halinde olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.