Gebze’de iğrenç teklif!

Gebze 23.08.2020 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de iğrenç teklif!

Gebze Anka İnşaat’a iş başvurusunda bulunan genç kadına “özel asistanlık” adı altında ahlaksız teklifte bulunulduğu iddia edildi. Üniversiteden yeni mezun olan ve iş arayan Damla isimli genç kadın Gebze’de bulunan Anka İnşaat ve Lojistik şirketine iş başvurusunda bulundu. İddialara göre şirkette çalışan Ercan isimli yönetici genç kadına mesaj atarak “CV veya deneyim aramadım. Haftada 3 gün sabah 11 akşam 6 ofis içinde özel asistan arıyorum. Yüksek ücretli özel asistanlığı biliyor musunuz?” diye sordu. Yöneticinin sorusunu “Benim çalışma saatleri uygundur. Özel asistanlığı biliyorum ama daha önce bir deneyimim olmadı. Siz iş tanımını nasıl yapıyorsunuz?” dedi. “ELİNİ TUTSAN PROBLEM ETMEYECEK BİRİ”  Bu soru üzerine iş tanımını açıklayan Ercan isimli yönetici “Yönetici sadece asistan oluyor. Özel biraz daha farklı her konuda anlaşabilecek biri, elini tutsan problem etmeyecek biri. Yani ofis içinde her şeyi kabul edecek biri. Tabii ki bu yüzden de ücret yüksek oluyor” dedi. “NUMARANIZI BAŞKA SİTELERE KOYUN” Ercan isimli yöneticinin cevabıyla şok olan genç kadın “Sanırım istekler biraz daha farklı neyse iyi akşamlar. Bence numaranızı başka sitelere koymalısınız ki, aradığınızı bulasınız. En azından gerçekten işe ihtiyacı olanlar vakit kaybetmemiş olur” dedi. SOSYAL MEDYADA YAYILDI  İkili arasındaki Whatsapp yazışmaları kısa sürede sosyal medyada yayılarak büyük tepkilere neden oldu. Kullanıcılar “Ahlaksızlığın bu kadar ete kemiğe büründüğü başka bir dönem olmamıştır. İşe ihtiyacı olan bir kadına ve bilmediğimiz binlercesine dayatılan talebe bak. Bu kadar rahat söylemesi bile korkunç” sözleriyle olaya tepki gösterdi. Bu olayın ardından inşaat şirketinden bir açıklama gelip gelmeyeceği veya yönetici hakkında bir yaptırım uygulanacak mı bilinmiyor.

Gebze Anka İnşaat’a iş başvurusunda bulunan genç kadına “özel asistanlık” adı altında ahlaksız teklifte bulunulduğu iddia edildi.

Üniversiteden yeni mezun olan ve iş arayan Damla isimli genç kadın Gebze’de bulunan Anka İnşaat ve Lojistik şirketine iş başvurusunda bulundu. İddialara göre şirkette çalışan Ercan isimli yönetici genç kadına mesaj atarak “CV veya deneyim aramadım. Haftada 3 gün sabah 11 akşam 6 ofis içinde özel asistan arıyorum. Yüksek ücretli özel asistanlığı biliyor musunuz?” diye sordu. Yöneticinin sorusunu “Benim çalışma saatleri uygundur. Özel asistanlığı biliyorum ama daha önce bir deneyimim olmadı. Siz iş tanımını nasıl yapıyorsunuz?” dedi.

“ELİNİ TUTSAN PROBLEM ETMEYECEK BİRİ”

 Bu soru üzerine iş tanımını açıklayan Ercan isimli yönetici “Yönetici sadece asistan oluyor. Özel biraz daha farklı her konuda anlaşabilecek biri, elini tutsan problem etmeyecek biri. Yani ofis içinde her şeyi kabul edecek biri. Tabii ki bu yüzden de ücret yüksek oluyor” dedi.

“NUMARANIZI BAŞKA SİTELERE KOYUN”

Ercan isimli yöneticinin cevabıyla şok olan genç kadın “Sanırım istekler biraz daha farklı neyse iyi akşamlar. Bence numaranızı başka sitelere koymalısınız ki, aradığınızı bulasınız. En azından gerçekten işe ihtiyacı olanlar vakit kaybetmemiş olur” dedi.

SOSYAL MEDYADA YAYILDI

 İkili arasındaki Whatsapp yazışmaları kısa sürede sosyal medyada yayılarak büyük tepkilere neden oldu. Kullanıcılar “Ahlaksızlığın bu kadar ete kemiğe büründüğü başka bir dönem olmamıştır. İşe ihtiyacı olan bir kadına ve bilmediğimiz binlercesine dayatılan talebe bak. Bu kadar rahat söylemesi bile korkunç” sözleriyle olaya tepki gösterdi. Bu olayın ardından inşaat şirketinden bir açıklama gelip gelmeyeceği veya yönetici hakkında bir yaptırım uygulanacak mı bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.