Gebze’nin vekillerine ‘ithal’ dedi

Siyaset 23.08.2020 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’nin vekillerine ‘ithal’ dedi

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’nun, Türkiye’nin Karadeniz’de doğalgaz keşfiyle alakalı Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu’nun aksine yorumda bulunması ve Kocaeli Milletvekilleri ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ‘ithal’ demesi herkesi şaşkına çevirdi. Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerine Gebze Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’ın, Gelecek Partisi’ne katılım töreninde Türkiye’nin Karadeniz’de doğalgaz keşfiyle alakalı yorumda bulundu. Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu’nun aksine bir yorumda bulunan Osmanoğlu, “Günümüzde 18 yıllık siyaset kültürümüzde de doğruya hep yanlış denildi. Yanlışa da hep doğru denildi. Ama Serap Çakır gibi birisi makamlarda olsaydı Türkiye bugün küçük ara gazlara heveslenmezdi. Cuma gününü beklemezdik. Ekonomimizde, sanayimizde, huzurumuz da sağlığımız da iyi olurdur. O yüzden Türkiye’nin hep doğru insanlara ihtiyacı var ama bu insanların da sayıları az. Biz de kendi bölgemizde bir doğru insanı bularak aramıza kattık” dedi. VEKİLLERE VE BELEDİYE BAŞKANINA İTHAL DEDİ! Osmanoğlu’nun Serap Çakır’ın, Gelecek Partisi’ne katılım törenindeki bomba açıklamaları doğalgaz keşfi ile sınırlı kalmadı. Kocaeli Milletvekillerine ve Gebze Belediye Başkanına ‘ithal’ diyen Osmanoğlu salondaki herkesi şaşkına çevirdi. Gebze doğumlu olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yıllardır Gebze ve Darıca’da yaşamını sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a ve son 40 yılını Darıca ve Gebze’de siyaset yaparak geçiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ithal diyen Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’nun siyasetle alakalı konulara hakim olmayışı ise dikkatlerden kaçmadı. DAVUTOĞLU NE DEMİŞTİ? Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Türkiye’nin Karadeniz’de doğalgaz keşfiyle alakalı, “Emek veren, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. Devam etmekte olan arama çalışmalarında görev alan tüm görevlilerimize muvaffakiyetler diliyorum. Şimdi yapılması gereken bu doğalgaz kaynağı ile ilgili fizibilite, sondaj ve üretim çalışmalarını şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşmak ve gereken adımları atmaktır. Sürecin bilimsel ve rasyonel bir şekilde yürütülmesi ve gerekse doğalgaz kaynağının milletimiz hayrına kullanılabilmesi için atılan her adımı yakından takip edeceğiz” yorumunda bulunmuştu.   MÜSLÜM OSMANOĞLU     ZİNNUR BÜYÜKGÖZ

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’nun, Türkiye’nin Karadeniz’de doğalgaz keşfiyle alakalı Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu’nun aksine yorumda bulunması ve Kocaeli Milletvekilleri ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ‘ithal’ demesi herkesi şaşkına çevirdi.

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerine Gebze Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’ın, Gelecek Partisi’ne katılım töreninde Türkiye’nin Karadeniz’de doğalgaz keşfiyle alakalı yorumda bulundu. Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu’nun aksine bir yorumda bulunan Osmanoğlu, “Günümüzde 18 yıllık siyaset kültürümüzde de doğruya hep yanlış denildi. Yanlışa da hep doğru denildi. Ama Serap Çakır gibi birisi makamlarda olsaydı Türkiye bugün küçük ara gazlara heveslenmezdi. Cuma gününü beklemezdik. Ekonomimizde, sanayimizde, huzurumuz da sağlığımız da iyi olurdur. O yüzden Türkiye’nin hep doğru insanlara ihtiyacı var ama bu insanların da sayıları az. Biz de kendi bölgemizde bir doğru insanı bularak aramıza kattık” dedi.

VEKİLLERE VE BELEDİYE BAŞKANINA İTHAL DEDİ!

Osmanoğlu’nun Serap Çakır’ın, Gelecek Partisi’ne katılım törenindeki bomba açıklamaları doğalgaz keşfi ile sınırlı kalmadı. Kocaeli Milletvekillerine ve Gebze Belediye Başkanına ‘ithal’ diyen Osmanoğlu salondaki herkesi şaşkına çevirdi. Gebze doğumlu olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yıllardır Gebze ve Darıca’da yaşamını sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a ve son 40 yılını Darıca ve Gebze’de siyaset yaparak geçiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ithal diyen Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’nun siyasetle alakalı konulara hakim olmayışı ise dikkatlerden kaçmadı.

DAVUTOĞLU NE DEMİŞTİ?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Türkiye’nin Karadeniz’de doğalgaz keşfiyle alakalı, “Emek veren, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. Devam etmekte olan arama çalışmalarında görev alan tüm görevlilerimize muvaffakiyetler diliyorum. Şimdi yapılması gereken bu doğalgaz kaynağı ile ilgili fizibilite, sondaj ve üretim çalışmalarını şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşmak ve gereken adımları atmaktır. Sürecin bilimsel ve rasyonel bir şekilde yürütülmesi ve gerekse doğalgaz kaynağının milletimiz hayrına kullanılabilmesi için atılan her adımı yakından takip edeceğiz” yorumunda bulunmuştu.

 

MÜSLÜM OSMANOĞLU

 

 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.