19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DOLAR VE EURO BUGÜN NE KADAR?

Ekonomi 24.08.2020 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DOLAR VE EURO BUGÜN NE KADAR?

DOLAR NE KADAR, KAÇ TL? Dolar TL kuru 24 Ağustos Pazartesi günü yani bugün piyasaların açılmasıyla birlikte ekonomi çevrelerinin yakının markajında yer alıyor. Özellikle gün içerisinde dolarla işlem yapacaklar haftanın ilk iş gününde rakamlardaki son durumu yakından izliyor. Saat 08.30’da kaydedilen verilere göre dolar TL kuru 7 lira 31 kuruş alış ve 7 lira 33 kuruş satış fiyatı üzerinden işlem görüyor. EURO NE KADAR, KAÇ TL? Euro TL kuru da tıpkı dolar TL kuru gibi piyasaların açılmasıyla birlikte en çok merak edilip araştırılan ekonomik göstergeler arasında yer alıyor. Haftaya yatay yönlü seyirle başlayan euro TL kuru serbest piyasada 8 lira 61 kuş alış ve 8 lira 66 kuruş satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

DOLAR NE KADAR, KAÇ TL?

Dolar TL kuru 24 Ağustos Pazartesi günü yani bugün piyasaların açılmasıyla birlikte ekonomi çevrelerinin yakının markajında yer alıyor. Özellikle gün içerisinde dolarla işlem yapacaklar haftanın ilk iş gününde rakamlardaki son durumu yakından izliyor. Saat 08.30’da kaydedilen verilere göre dolar TL kuru 7 lira 31 kuruş alış ve 7 lira 33 kuruş satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

EURO NE KADAR, KAÇ TL?

Euro TL kuru da tıpkı dolar TL kuru gibi piyasaların açılmasıyla birlikte en çok merak edilip araştırılan ekonomik göstergeler arasında yer alıyor. Haftaya yatay yönlü seyirle başlayan euro TL kuru serbest piyasada 8 lira 61 kuş alış ve 8 lira 66 kuruş satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.