G.Saray’da deprem!

Spor 24.08.2020 - 14:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

G.Saray’da deprem!

Transfer sezonun sessiz takımlarından biri olan Galatasaray'da taraftarların beklentisi gittikçe büyüyor. Arda Turan, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Omar Elabdellaoui'yi transfer eden sarı kırmızılı ekipte şok eden bir gelişme yaşandı.  Kulübün harcama limitleri diğer kulüplerden daha yüksek olsa da, yıldız oyuncularının maaşları sarı-kırmızılı idarecilerin belini bükecek. Daha da önemlisi, bu sezon pandemi nedeniyle taraftarın tribünlere ne zaman döneceği belirsizliğini koruduğu için tribün gelirleri ve Şampiyonlar Ligi’ne gidilmemesi nedeniyle iki önemli gelir kaynağından da mahrum kalınacak. Takımın en önemli kozu olan kaleci Fernando Muslera performansıyla kazancının karşılığını verirken, diğer isimler için bunları söylemek çok zor. Özellikle Falcao bu futbolcular arasında başı çekiyor. Yıldız forvetin 5 milyon euro net maaşı bulunuyor. Cim-Bom’da 22 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 11 gol attı, 1 asist yaptı. Belhanda ve Feghouli de 3 milyon euronun üstünde kazancı olmasına rağmen geçen sezon beklentilerin çok uzağında kaldı. Bu isimlerin yanında kiralıktan dönen Babel ve Diagne’nin de maaşları kulübe büyük bir fatura olarak çıkacak. Galatasaray Yönetimi, geçen sezon 60 milyon euro tutarındaki gider kalemini 40-42 milyon euro aralığına çekmek istese de, satış olmayınca ve gönderilmesi düşünülen isimlerle yollar ayrılamayınca Aslan’ın işi zora girdi. Pandemi nedeniyle futbolcuların bazıları ücretlerinde indirim yapsa da özellikle gözden çıkarılan Belhanda ve Feghouli’nin yüksek maaşlarını düşünerek ayrılmak istememesi ve ‘kendine kulüp bul’ mesajı verilen Babel’in hala bir talibinin çıkmaması sarı-kırmızılıları çok zorlayacak.

Transfer sezonun sessiz takımlarından biri olan Galatasaray'da taraftarların beklentisi gittikçe büyüyor. Arda Turan, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Omar Elabdellaoui'yi transfer eden sarı kırmızılı ekipte şok eden bir gelişme yaşandı. 

Kulübün harcama limitleri diğer kulüplerden daha yüksek olsa da, yıldız oyuncularının maaşları sarı-kırmızılı idarecilerin belini bükecek. Daha da önemlisi, bu sezon pandemi nedeniyle taraftarın tribünlere ne zaman döneceği belirsizliğini koruduğu için tribün gelirleri ve Şampiyonlar Ligi’ne gidilmemesi nedeniyle iki önemli gelir kaynağından da mahrum kalınacak. Takımın en önemli kozu olan kaleci Fernando Muslera performansıyla kazancının karşılığını verirken, diğer isimler için bunları söylemek çok zor. Özellikle Falcao bu futbolcular arasında başı çekiyor. Yıldız forvetin 5 milyon euro net maaşı bulunuyor. Cim-Bom’da 22 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 11 gol attı, 1 asist yaptı. Belhanda ve Feghouli de 3 milyon euronun üstünde kazancı olmasına rağmen geçen sezon beklentilerin çok uzağında kaldı. Bu isimlerin yanında kiralıktan dönen Babel ve Diagne’nin de maaşları kulübe büyük bir fatura olarak çıkacak. Galatasaray Yönetimi, geçen sezon 60 milyon euro tutarındaki gider kalemini 40-42 milyon euro aralığına çekmek istese de, satış olmayınca ve gönderilmesi düşünülen isimlerle yollar ayrılamayınca Aslan’ın işi zora girdi. Pandemi nedeniyle futbolcuların bazıları ücretlerinde indirim yapsa da özellikle gözden çıkarılan Belhanda ve Feghouli’nin yüksek maaşlarını düşünerek ayrılmak istememesi ve ‘kendine kulüp bul’ mesajı verilen Babel’in hala bir talibinin çıkmaması sarı-kırmızılıları çok zorlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.