19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B görücüye çıkıyor

Spor 29.08.2020 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca G.B görücüye çıkıyor

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçında yarın 2.Lig ekiplerinden Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Kartepe’de oynanacak olan zorlu sınav saat 16.00’da başlayacak. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yarın hazırlık maçında 2.Lig ekiplerinden Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Ender Alkan yönetiminde yeni bir sayfa açan sarı yeşilliler, transfer yasağı olduğu için transfer yapamadı. Geçen seneden kalan oyuncularla yola devam eden temsilcimiz, Kocaelispor maçıyla birlikte ilk kez görücüye çıkarak kendisini deneyecek. Kafasındaki ideal 11’i bu maça sahaya sürmesi beklenen genç teknik adam Alkan, takımının başında ilk sınavını vermiş olacak. Kartepe Green Park Otel Lefter Küçükandonyadis sahasında oynanacak olan Darıca G.B-Kocaelispor karşılaşması yarın saat 16.00’da başlayacak.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçında yarın 2.Lig ekiplerinden Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Kartepe’de oynanacak olan zorlu sınav saat 16.00’da başlayacak.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yarın hazırlık maçında 2.Lig ekiplerinden Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Ender Alkan yönetiminde yeni bir sayfa açan sarı yeşilliler, transfer yasağı olduğu için transfer yapamadı. Geçen seneden kalan oyuncularla yola devam eden temsilcimiz, Kocaelispor maçıyla birlikte ilk kez görücüye çıkarak kendisini deneyecek. Kafasındaki ideal 11’i bu maça sahaya sürmesi beklenen genç teknik adam Alkan, takımının başında ilk sınavını vermiş olacak. Kartepe Green Park Otel Lefter Küçükandonyadis sahasında oynanacak olan Darıca G.B-Kocaelispor karşılaşması yarın saat 16.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.