Başkan Bıyık Çiler’e gitti!

Siyaset 29.08.2020 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık Çiler’e gitti!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i makamında ziyaret etti. İkili bir saate yakın süre içerisinde görüşürken karşılıklı fikir ve görüş alışverişinin yapıldığı program samimi bir havada geçti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen buluşmada Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler duygu ve düşüncelerini ifade ederek samimi bir ortamda sohbet etti. Başkan Muzaffer Bıyık ziyaretle ilgili “Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerif Alioğlu ve Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin'e misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” derken GTO Başkanı Nail Çiler “Başkanımız Muzaffer Bıyık’a teşekkür ediyorum” dedi. PANDEMİ KURALLARINA UYDULAR Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, GTO binasında gerçekleştirilen buluşmada gündemi konuşurken bundan böyle de iletişim halinde olmaya devam edeceklerini vurguladılar. İkili Başkan Nail Çiler’in makamında bir araya gelirken fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen buluşmada sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edilmesi gözlerden kaçmazken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler en yakın zamanda yeniden bir araya geleceklerini kaydettiler.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i makamında ziyaret etti. İkili bir saate yakın süre içerisinde görüşürken karşılıklı fikir ve görüş alışverişinin yapıldığı program samimi bir havada geçti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen buluşmada Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler duygu ve düşüncelerini ifade ederek samimi bir ortamda sohbet etti. Başkan Muzaffer Bıyık ziyaretle ilgili “Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerif Alioğlu ve Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin'e misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” derken GTO Başkanı Nail Çiler “Başkanımız Muzaffer Bıyık’a teşekkür ediyorum” dedi.

PANDEMİ KURALLARINA UYDULAR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, GTO binasında gerçekleştirilen buluşmada gündemi konuşurken bundan böyle de iletişim halinde olmaya devam edeceklerini vurguladılar. İkili Başkan Nail Çiler’in makamında bir araya gelirken fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen buluşmada sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edilmesi gözlerden kaçmazken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler en yakın zamanda yeniden bir araya geleceklerini kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.