19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ragıp Demirkol yenilendi

Siyaset 31.08.2020 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ragıp Demirkol yenilendi

CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Turan Ağaç, merhum gazeteci Ragıp Demirkol’un adının verildiği bulvarda bulunan, merhum gazetecinin adının ve fotoğrafının olduğu levhanın kırık olmasını belediye ekiplerine bildirmesi ile belediye ekipleri kırık levhayı onardı. Gebze’nin önde gelen gazetecilerinden olan merhum Ragıp Demirkol 1999 yılında elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Merhumun adı Çayırova’da bulunan bir bulvara verilmişti. Ancak bulvarın hemen girişinde bulunan ve merhumun özgeçmişi ile fotoğrafının olduğu levhanın yıllardır kırık olması CHP Çayırova Belediye Meclis Üyelerini harekete geçirdi. Belediye başkanına seslenen meclis üyeleri sürecin takipçisi olacaklarını dile getirmişti. TAKİP ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ Bulvarda bulunan kırık levhanın belediye ekipleri tarafından onarılmasına CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç teşekkür ederek, “Ve sonunda saygın gazetecimiz Ragıp Demirkol abimizin ismine ve ilçemize yakışan bir görüntüye yapmış olduğumuz geri bildirim, akabinde paylaşım sonucunda görsel pano değişmiştir. İlçemizdeki sorunlarımızı, yurttaşlarımızın mağduriyetlerini, yakından takip etmeye devam edeceğiz” dedi.  

CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Turan Ağaç, merhum gazeteci Ragıp Demirkol’un adının verildiği bulvarda bulunan, merhum gazetecinin adının ve fotoğrafının olduğu levhanın kırık olmasını belediye ekiplerine bildirmesi ile belediye ekipleri kırık levhayı onardı.

Gebze’nin önde gelen gazetecilerinden olan merhum Ragıp Demirkol 1999 yılında elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Merhumun adı Çayırova’da bulunan bir bulvara verilmişti. Ancak bulvarın hemen girişinde bulunan ve merhumun özgeçmişi ile fotoğrafının olduğu levhanın yıllardır kırık olması CHP Çayırova Belediye Meclis Üyelerini harekete geçirdi. Belediye başkanına seslenen meclis üyeleri sürecin takipçisi olacaklarını dile getirmişti.

TAKİP ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bulvarda bulunan kırık levhanın belediye ekipleri tarafından onarılmasına CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç teşekkür ederek, “Ve sonunda saygın gazetecimiz Ragıp Demirkol abimizin ismine ve ilçemize yakışan bir görüntüye yapmış olduğumuz geri bildirim, akabinde paylaşım sonucunda görsel pano değişmiştir. İlçemizdeki sorunlarımızı, yurttaşlarımızın mağduriyetlerini, yakından takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.