KÜTÜPHANELER

Darıca G.B’de Özgür Demirtaş dönemi!

Spor 31.08.2020 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca G.B’de Özgür Demirtaş dönemi!

Altyapıda yanlış politikalar uygulayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş yönetimi, bu kez öze dönerek hedefi 12’den vurdu. Sarı yeşillilerde altyapıya Özgür Demirtaş, Özer Özcan, Sinan Ezdi ve Nejat Ferhatoğlu göreve getirildi. Kiko Lopez Martinez ve Gianfranco Guazzoli gibi yabancı isimler ile yola çıkarak altyapıda başarısız bir dönem geçiren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bu kez öze dönüş yaparak altyapıya işin ehli olarak bilinen kaliteli isimleri getirdi. Bu kez hedefi 12’den vuran Darıca G.B yönetimi göreve Özgür Demirtaş, Özer Özcan, Sinan Ezdi ve Nejat Ferhatoğlu’nu getirerek aydınlık yarınlar için önemli bir adım attı. İŞİN EHLİ İSİMLER Son olarak Gebzespor A takımını çalıştıran, daha önce Darıca G.B’de görev yapan Özgür Demirtaş komutasında, güçlü bir ekip oluşturan sarı yeşillilerde, yine bir dönem Gebzespor A takımını çalıştıran, Çayırovaspor A takımında da görev yapan Özer Özcan, Darıca G.B ve Gebzespor’da Demirtaş ile birlikte görev yapan Sinan Ezdi ve son olarak bir dönem Gebzespor ve Darıca G.B altyapılarında başarılı imzalara atan, son yıllarda ise Kocaeli Sekaspor’da Türk futboluna önemli isimler kazandıran Nejat Ferhatoğlu, yeni sezonda Darıca G.B’de görev yapacak. GÖREVLER BELLİ OLDU Yaş kategorilerinde görev dağıımı yapan sarı yeşillilerde U-19 teknik sorumlusu Özgür Demirtaş, U-17 Teknik Sorumlusu Nejat Ferhatoğlu, U-16 Teknik Sorumlusu Sinan Ezdi ve U-15 Teknik Sorumlusu Özer Özcan olarak belirlendi. Öte yandan Darıca G.B altyapısında Gökhan Yusufoğlu, Mustafa Sümer,  Eric Obidike ve Mehmet Ürün ile de yola devam edilecek.  

Altyapıda yanlış politikalar uygulayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş yönetimi, bu kez öze dönerek hedefi 12’den vurdu. Sarı yeşillilerde altyapıya Özgür Demirtaş, Özer Özcan, Sinan Ezdi ve Nejat Ferhatoğlu göreve getirildi.

Kiko Lopez Martinez ve Gianfranco Guazzoli gibi yabancı isimler ile yola çıkarak altyapıda başarısız bir dönem geçiren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bu kez öze dönüş yaparak altyapıya işin ehli olarak bilinen kaliteli isimleri getirdi. Bu kez hedefi 12’den vuran Darıca G.B yönetimi göreve Özgür Demirtaş, Özer Özcan, Sinan Ezdi ve Nejat Ferhatoğlu’nu getirerek aydınlık yarınlar için önemli bir adım attı.

İŞİN EHLİ İSİMLER

Son olarak Gebzespor A takımını çalıştıran, daha önce Darıca G.B’de görev yapan Özgür Demirtaş komutasında, güçlü bir ekip oluşturan sarı yeşillilerde, yine bir dönem Gebzespor A takımını çalıştıran, Çayırovaspor A takımında da görev yapan Özer Özcan, Darıca G.B ve Gebzespor’da Demirtaş ile birlikte görev yapan Sinan Ezdi ve son olarak bir dönem Gebzespor ve Darıca G.B altyapılarında başarılı imzalara atan, son yıllarda ise Kocaeli Sekaspor’da Türk futboluna önemli isimler kazandıran Nejat Ferhatoğlu, yeni sezonda Darıca G.B’de görev yapacak.

GÖREVLER BELLİ OLDU

Yaş kategorilerinde görev dağıımı yapan sarı yeşillilerde U-19 teknik sorumlusu Özgür Demirtaş, U-17 Teknik Sorumlusu Nejat Ferhatoğlu, U-16 Teknik Sorumlusu Sinan Ezdi ve U-15 Teknik Sorumlusu Özer Özcan olarak belirlendi. Öte yandan Darıca G.B altyapısında Gökhan Yusufoğlu, Mustafa Sümer,  Eric Obidike ve Mehmet Ürün ile de yola devam edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.