Gebze’de rehber öğretmeni olmayan okullara uzaktan eğitim

Gebze 01.09.2020 - 21:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de rehber öğretmeni olmayan okullara uzaktan eğitim

Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından rehber öğretmeni olmayan ve rehberlik normu olmayan okullara psikososyal destek hizmetleri - salgın hastalık psikoeğitim programı uzaktan gerçekleştirildi. Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından, Mesleki Çalışma Programı kapsamında Gebze RAM Bölgesinde  (Çayırova, Dilovası, Darıca ve Gebze) bulunan rehber öğretmeni olmayan ve rehberlik normu olmayan toplam 37 okulda görevli tüm yönetici ve öğretmenlere, Psikososyal Destek Hizmetleri -Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı- öğretmen ve veli oturumları hakkında uzaktan eğitim yoluyla bilgi verilip gerekli dokümanlar paylaşıldı.  

Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından rehber öğretmeni olmayan ve rehberlik normu olmayan okullara psikososyal destek hizmetleri - salgın hastalık psikoeğitim programı uzaktan gerçekleştirildi.

Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından, Mesleki Çalışma Programı kapsamında Gebze RAM Bölgesinde  (Çayırova, Dilovası, Darıca ve Gebze) bulunan rehber öğretmeni olmayan ve rehberlik normu olmayan toplam 37 okulda görevli tüm yönetici ve öğretmenlere, Psikososyal Destek Hizmetleri -Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı- öğretmen ve veli oturumları hakkında uzaktan eğitim yoluyla bilgi verilip gerekli dokümanlar paylaşıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.