“Evime dönmek istemiyorum”

Gebze 02.09.2020 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Evime dönmek istemiyorum”

GÜNLERDİR ARANAN ‘YAĞMUR’ BULUNDU!

3 gündür kendisinden haber alınamayan Gebzeli Yağmur Bol (18) bulundu. İl dışında bulunan genç kızın polise verdiği ifadede kaçırılmadığını, kendi hür iradesiyle bulunduğu şehre geldiğini ve evine dönmek istemediğini söylediği öğrenildi. 29 Ağustos’ta Gebze Mevlana Mahallesi’nde yaşadığı evden çıktıktan sonra kaybolan Yağmur Bol’dan sevindiren haber geldi. Kızlarının hayatından endişe eden Bol ailesi, hem Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp ihbarında bulunmuş, hem de sosyal medyadan kızlarını görenlerin kendileriyle iletişime geçmesi için çağrı yapmıştı. Beklenen haber sonunda geldi, Yağmur Kocaeli dışında bir ilde bulundu. "EVİME DÖNMEK İSTEMİYORUM" Genç kızın polise verdiği ifadede kaçırılmadığını, kendi hür iradesiyle bulunduğu şehre geldiğini ve evine dönmek istemediğini söylediği öğrenildi. İfadesinde sağlık durumunun iyi olduğunu aktaran Yağmur Bol’un, ailesinin kendisini merak etmesini istemediğini de söylediği ifade edildi. Yağmur Bol’un kendi isteğiyle evinden ayrıldığını beyan etmesinden sonra, Bol ailesinin bulunduğu kayıp ihbarı polis kayıtlarından düşmüş oldu.
GÜNLERDİR ARANAN ‘YAĞMUR’ BULUNDU!

3 gündür kendisinden haber alınamayan Gebzeli Yağmur Bol (18) bulundu. İl dışında bulunan genç kızın polise verdiği ifadede kaçırılmadığını, kendi hür iradesiyle bulunduğu şehre geldiğini ve evine dönmek istemediğini söylediği öğrenildi. 29 Ağustos’ta Gebze Mevlana Mahallesi’nde yaşadığı evden çıktıktan sonra kaybolan Yağmur Bol’dan sevindiren haber geldi. Kızlarının hayatından endişe eden Bol ailesi, hem Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp ihbarında bulunmuş, hem de sosyal medyadan kızlarını görenlerin kendileriyle iletişime geçmesi için çağrı yapmıştı. Beklenen haber sonunda geldi, Yağmur Kocaeli dışında bir ilde bulundu.

"EVİME DÖNMEK İSTEMİYORUM"

Genç kızın polise verdiği ifadede kaçırılmadığını, kendi hür iradesiyle bulunduğu şehre geldiğini ve evine dönmek istemediğini söylediği öğrenildi. İfadesinde sağlık durumunun iyi olduğunu aktaran Yağmur Bol’un, ailesinin kendisini merak etmesini istemediğini de söylediği ifade edildi. Yağmur Bol’un kendi isteğiyle evinden ayrıldığını beyan etmesinden sonra, Bol ailesinin bulunduğu kayıp ihbarı polis kayıtlarından düşmüş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.