Virüsün seveceği görüntüler otobüslerde yaşanıyor!

Gebze 02.09.2020 - 12:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Virüsün seveceği görüntüler otobüslerde yaşanıyor!

Koronavirüs vakaları son günlerde ciddi oranda artarken gerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gerekse uzmanlar “salgına karşı dikkatli olalım ve kurallara uyalım” çağrısı yapıyorlar. En önemli kurallardan birisi olan sosyal mesafe ise ne yazık ki çoğu kez unutuluyor. Kovid-19 vakaları iyiden iyiye artmış durumda. Ülkemizde en son Mayıs aylarında gördüğümüz rakamlar tekrar karşımıza çıkarken uzmanlar “aman dikkat” çağrıları yapıyorlar. Salgına karşı en önemli kurallardan birisi olan sosyal mesafe kuralı ise çoğu zaman es geçiliyor. Toplu taşıma araçlarına binişlerde sosyal mesafenin yerinde yeller eserken bu tablo salgına karşı daha çıkaracağımız çok dersin olduğunu gün gibi karşımızda gösteriyor. KURALLARI ES GEÇMEYELİM Toplu taşıma araçlarına binişlerdeki kalabalık ve yakın temas oldukça risk ve tehlike taşırken sağlık anlamında büyük risk oluşturuyor. Gün içinde pek çok otobüs durağında karşımıza çıkan bu görüntüler koronavirüs vakalarının ülkemizi kolay kolay terk etmeyeceğinin de bir göstergesi. Daha fazla üzülmemek adına hem otobüse binerken hem de yolculuk anında çok daha dikkatli olmalı ve her ne olursa olsun sosyal mesafe kuralına dikkat etmemiz gerekiyor.

Koronavirüs vakaları son günlerde ciddi oranda artarken gerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gerekse uzmanlar “salgına karşı dikkatli olalım ve kurallara uyalım” çağrısı yapıyorlar. En önemli kurallardan birisi olan sosyal mesafe ise ne yazık ki çoğu kez unutuluyor.

Kovid-19 vakaları iyiden iyiye artmış durumda. Ülkemizde en son Mayıs aylarında gördüğümüz rakamlar tekrar karşımıza çıkarken uzmanlar “aman dikkat” çağrıları yapıyorlar. Salgına karşı en önemli kurallardan birisi olan sosyal mesafe kuralı ise çoğu zaman es geçiliyor. Toplu taşıma araçlarına binişlerde sosyal mesafenin yerinde yeller eserken bu tablo salgına karşı daha çıkaracağımız çok dersin olduğunu gün gibi karşımızda gösteriyor.

KURALLARI ES GEÇMEYELİM

Toplu taşıma araçlarına binişlerdeki kalabalık ve yakın temas oldukça risk ve tehlike taşırken sağlık anlamında büyük risk oluşturuyor. Gün içinde pek çok otobüs durağında karşımıza çıkan bu görüntüler koronavirüs vakalarının ülkemizi kolay kolay terk etmeyeceğinin de bir göstergesi. Daha fazla üzülmemek adına hem otobüse binerken hem de yolculuk anında çok daha dikkatli olmalı ve her ne olursa olsun sosyal mesafe kuralına dikkat etmemiz gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.