KÜTÜPHANELER

Gebze-Marmaray hattı tehlike saçıyor!

Gebze 03.09.2020 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze-Marmaray hattı tehlike saçıyor!

Koronavirüs vakaların eski günlerdeki yoğunluğuna geri dönerken Gebze-Marmaray hattı her gün tehlike saçıyor. Sabah ve akşam iş çıkışlarında iğne atacak yer bulunmayan hatta, sosyal mesafe kuralları hiçe sayılmaya devam ediyor. HER GÜN AYNI MANZARA VAR Hizmete girdiği günden itibaren milyonlarca yolcu taşıyan Marmaray hattı yoğun kalabalık görüntülere sahne oluyor. Salgın döneminde büyük risk taşıyan görüntüler, büyük tehlike oluştururken sabah ve akşam iş çıkışlarında büyük sıkıntı arz ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sosyal medyada seslerini duyurmak isteyen vatandaşlar konuya bir çare beklerken “Bugün 18:40 Marmaray Gebze yönü. Bu insanlar çalışmak zorunda olduğu müddetçe mücadele edemeyiz. Bu fotoğraflara göre planlama yapmalısınız sayın bakanım” diyerek seslerini duyurmak istiyorlar. BUNCA EMEĞE YAZIK OLUYOR Salgınla mücadele konusunda verilen onca emek ve çalışma varken toplu taşımalardaki bu görüntüler, salgına karşı hala almamız gereken dersler olduğunu apaçık ortaya koyarken saba ve akşam iş saatlerindeki yoğunluk görenleri şaşkına çeviriyor. Pandemi döneminde her zamankinden daha hassas olmamız gerekirken yaşanan bu tablo salgının ülkemizde bir numaralı gündem olmaya devam edeceğini gösterirken bakalım yetkililer bu konuda bir şey yapacaklar mı?

Koronavirüs vakaların eski günlerdeki yoğunluğuna geri dönerken Gebze-Marmaray hattı her gün tehlike saçıyor. Sabah ve akşam iş çıkışlarında iğne atacak yer bulunmayan hatta, sosyal mesafe kuralları hiçe sayılmaya devam ediyor.

HER GÜN AYNI MANZARA VAR

Hizmete girdiği günden itibaren milyonlarca yolcu taşıyan Marmaray hattı yoğun kalabalık görüntülere sahne oluyor. Salgın döneminde büyük risk taşıyan görüntüler, büyük tehlike oluştururken sabah ve akşam iş çıkışlarında büyük sıkıntı arz ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sosyal medyada seslerini duyurmak isteyen vatandaşlar konuya bir çare beklerken “Bugün 18:40 Marmaray Gebze yönü. Bu insanlar çalışmak zorunda olduğu müddetçe mücadele edemeyiz. Bu fotoğraflara göre planlama yapmalısınız sayın bakanım” diyerek seslerini duyurmak istiyorlar.

BUNCA EMEĞE YAZIK OLUYOR

Salgınla mücadele konusunda verilen onca emek ve çalışma varken toplu taşımalardaki bu görüntüler, salgına karşı hala almamız gereken dersler olduğunu apaçık ortaya koyarken saba ve akşam iş saatlerindeki yoğunluk görenleri şaşkına çeviriyor. Pandemi döneminde her zamankinden daha hassas olmamız gerekirken yaşanan bu tablo salgının ülkemizde bir numaralı gündem olmaya devam edeceğini gösterirken bakalım yetkililer bu konuda bir şey yapacaklar mı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.