19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

"2021 ortasına kadar tüm tapuları vereceğiz"

Gebze 04.09.2020 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

"2021 ortasına kadar tüm tapuları vereceğiz"

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, EYLÜL MECLİSİNDE TAPULARIN SÖZÜNÜ VERDİ

Gebze Belediyesi Eylül ayı olağan meclisi Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Mecliste konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tapu verilişinin 2021’de biteceğinin sözünü vererek, “9 bin vatandaşın mülkiyet sorunu çözüldü. 2021 ortasına kadar tüm tapuları vermiş olacağız” dedi Gebze Belediyesi Eylül ayı olağan meclisi Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Yapılan mecliste toplam 14 madde karara bağlandı. Meclis öncesi konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Giresun'da yaşanan afet için bizler de üzerimize düşeni yaptık, sizlerle beraber yapmaya devam edeceğiz" derken sel mağdurlarına geçmiş olsun dileklerini sundu. Büyükgöz ayrıca "Tapular dağıtılıyor, sessiz sedasız veriliyor, 9000 vatandaşın mülkiyet sorunu çözüldü, hedefimiz yılsonuna bunu bitirmekti, pandemi nedeniyle ufak bir sarkma olacak ama 2021 İlk altı ayında bu işi bitireceğiz" dedi. MUHALEFET HEP ELEŞTİRDİ! Sıcak havada yapılan meclis toplantısında meclis üyelerinin zaman zaman zor anlar yaşadığı dikkatten kaçmazken görüşülen gündem maddelerinin neredeyse tamamına muhalefetin eleştiride bulunması dikkat çekti. Özellikle istasyon mahallesi 946 ve 947 adalarda hazırlanan uygulama imar değişikliğine ve Cumhuriyet Mahallesi 3955 adada hazırlanan uygulama imar planı değişikliğiyle ilgili gündem maddeleri uzun süre görüşüldü. Bu maddelerde CHP kanadının sık soruları ve sürekli itirazları salondakileri bunaltırken Başkan Büyükgöz tüm itiraz ve eleştirileri tek tek sakinlikle dinleyerek cevapladı. GALERİCİLER SİTESİ MÜJDESİ DE VERDİ Öte yandan Büyükgöz, “Başkan Büyükgöz, “Galericiler ile görüştük ve fikir birliğine vardık. Üzerinde çalıştığımız bir iki yer var. Ulaşım ve verimlilik yönünden hangisi daha verimli olursa oraya Galericiler sitesi yapacağız. Bu konu yakın takip altında, Kocaeli’deki en güzel galericiler sitesini biz yapacağız. Bununla birlikte sıkıntı olan Hal için anlaşmalar sağlanmış durumda. Büyükşehir Belediyemizle Hal sorununu çözmüş olacağız.” diye konuştu Ayrıca bir sonraki meclis toplantısı 2 Ekim Cuma saat 16.00'da yapılacak.
BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, EYLÜL MECLİSİNDE TAPULARIN SÖZÜNÜ VERDİ

Gebze Belediyesi Eylül ayı olağan meclisi Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Mecliste konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tapu verilişinin 2021’de biteceğinin sözünü vererek, “9 bin vatandaşın mülkiyet sorunu çözüldü. 2021 ortasına kadar tüm tapuları vermiş olacağız” dedi

Gebze Belediyesi Eylül ayı olağan meclisi Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Yapılan mecliste toplam 14 madde karara bağlandı. Meclis öncesi konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Giresun'da yaşanan afet için bizler de üzerimize düşeni yaptık, sizlerle beraber yapmaya devam edeceğiz" derken sel mağdurlarına geçmiş olsun dileklerini sundu. Büyükgöz ayrıca "Tapular dağıtılıyor, sessiz sedasız veriliyor, 9000 vatandaşın mülkiyet sorunu çözüldü, hedefimiz yılsonuna bunu bitirmekti, pandemi nedeniyle ufak bir sarkma olacak ama 2021 İlk altı ayında bu işi bitireceğiz" dedi.

MUHALEFET HEP ELEŞTİRDİ!

Sıcak havada yapılan meclis toplantısında meclis üyelerinin zaman zaman zor anlar yaşadığı dikkatten kaçmazken görüşülen gündem maddelerinin neredeyse tamamına muhalefetin eleştiride bulunması dikkat çekti. Özellikle istasyon mahallesi 946 ve 947 adalarda hazırlanan uygulama imar değişikliğine ve Cumhuriyet Mahallesi 3955 adada hazırlanan uygulama imar planı değişikliğiyle ilgili gündem maddeleri uzun süre görüşüldü. Bu maddelerde CHP kanadının sık soruları ve sürekli itirazları salondakileri bunaltırken Başkan Büyükgöz tüm itiraz ve eleştirileri tek tek sakinlikle dinleyerek cevapladı.

GALERİCİLER SİTESİ MÜJDESİ DE VERDİ

Öte yandan Büyükgöz, “Başkan Büyükgöz, “Galericiler ile görüştük ve fikir birliğine vardık. Üzerinde çalıştığımız bir iki yer var. Ulaşım ve verimlilik yönünden hangisi daha verimli olursa oraya Galericiler sitesi yapacağız. Bu konu yakın takip altında, Kocaeli’deki en güzel galericiler sitesini biz yapacağız. Bununla birlikte sıkıntı olan Hal için anlaşmalar sağlanmış durumda. Büyükşehir Belediyemizle Hal sorununu çözmüş olacağız.” diye konuştu Ayrıca bir sonraki meclis toplantısı 2 Ekim Cuma saat 16.00'da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.